Седмица на бюджетните продукти 4: Bourjois Sculpt Light & Sculpt Bronze


Днес ще Ви представя два интересни продукта от Bourjois - Sculpt Light и Sculpt Bronze.




Sculpt Light и Sculpt Bronze са кремообразни продукти. Опаковката представлява красиво и масивно шишенце с помпичка, което съхранява 15 мл. продукт. 


Консистенцията на двата цвята е сравнително гъста, но се разнася лесно и също така лесно се смесва с други продукти.

Sculpt Light е в много красив цвят, наподобяващ светло бяло шампанско с лек розов нюанс. Частичките му са фини и нежни.

Sculpt Bronze, както и името подсказва, е бронзов на цвят, отново с фини частици.


И при двата цвята частиците не се забелязват като отделни единични блясъчета, а помагат цялостно продуктът да дарява кожата с озаряващ ефект.


И двата продукта използвам както самостоятелно, така и смесени с други. Могат да се смесват с крема за лице, с базата, с фон дьо тен-а, дори и с лосиона за тяло. Въпрос на вкус и въображение.

Sculpt Light обичам да използвам най-вече самостоятелно и смесен с лосиона за тяло. Самостоятелно го нанасям върху върха на скулите, вместо хайлайтър. Седи много естествено и дава така желания ефект на "блясък отвътре". Когато го смесвам с лосион за тяло, съм щедра с количеството Sculpt Light, за да може лосионът да има по-забележим блясък.

Sculpt Bronze за моя тен и предпочитания е прекалено тъмен за лице, затова го смесвам с лосион за тяло, но от него използвам по-малко количество, отколкото от Sculpt Light.

Ако трябва да избирам между двете разновидности, то определено бих се спряла на Sculpt Light. Лично за мен той е по-добрият продукт, по-лесен за употреба и дава много по-широко поле за изява. Не казвам, че Sculpt Bronze е лош, защото не е. Като качество намирам и двата цвята за отлични. Просто Bronze-версията лично на мен не ми допада толкова. Така и не успях да харесам блестящите бронзиращи продукти и винаги бих предпочела матовите такива.


* Продуктите са ми предоставени от Bourjois. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up