Седмица на бюджетните продукти 4: NYX Illuminator Narcissistic, Ritualistic & Enigmatic


Първоначално бях много щастлива, че козметиката на NYX вече се предлага в Lilly. Вече не съм чак толкова доволна. Просто при всяко минаване си купувам продукти, а уж бях решила да намаля козметиката. Ами, какво да Ви кажа - не ми се получава.



NYX Illuminator се оказа много интересен продукт. Преди да Ви разкажа малко повече за серията, нека първо споделя малко основна информация.

Кутийката на продукта не изненадва с нищо и е позната на потребителя от много други марки. Към момента принтът върху капачето не се е изтрил, което винаги е плюс. Споменавам го, защото при дрогерийните марки често се наблюдава изтриване на принта от опаковката, а това "дразни окото". 

От вътрешната страна на капачето има огледалце. NYX Illuminator е с големина 9,5гр. и цена малко под 21 лева. Официално се предлага в 5 цвята, като в Бългрия са налични 3 от тях.


Цветовете, които си купих са:
* IBB01 Narcissistic (прасковено);
* IBB04 Ritualistic (бяло злато);
* IBB05 Enigmatic (розово).

IBB01 Narcissistic

IBB04 Ritualistic

IBB05 Enigmatic

Когато видях серията в магазина, очите ми веднага "светнаха" с мисълта "О, да, хайлайтъри!". Знаете, те са моята слабост. При проба установих, че само най-светлият цвят може да бъде хайлайтър за моята кожа, останалите имах намерение да ползвам като "topper" над ружове.


Когато започнах да ги ползвам усилено обаче, установих, че прасковеното и розовото са идеални, съвършени ружове сами по себе си. Това са два от продуктите, към които посягам най-често през последните седмици. Така красиво озаряват лицето, като същевременно придават цвят на бузите. Трудно ми е да Ви опиша колко много харесвам конкретно тези два цвята. Резултатът в грима с тях е винаги на невероятно ниво. Понякога дори не използвам хайлайтър, а само тях, за да бъдат те акцентът.

Разпрашват се доста, което трябва да се вземе под внимание. Аз минавам около 3-4 пъти с четката, за да напластя повече цвета. При едно минаване той е едва забележим. Ако кожата Ви е по-тъмна и ползвате тези цветове за хайлайтър, то едно минаване ще Ви е достатъчно. Ако искате да ги ползвате като руж обаче, определено е нужно продуктът да бъде нанесен в малко по-голямо количество. Разбира се, с напластяването на цвета, се увеличава и количеството блясък. Имайте го предвид особено, ако кожата Ви е по-мазна и не искате допълнително блясък. Въпреки че точно този блясък по никакъв начин не прави асоциация с "мазна кожа". Много красив и фин е. В кутийката частичките изглеждат едри и дори груби, но на лице седят прекрасно и озаряват кожата красиво и стилно.

Най-светлият цвят, наподобяващ светло шампанско със златни частички, също е красив, нищо че за него не пиша с чак толкова голямо въодушевление. Озарява мигновено кожата и е подходящ за хора, които не си падат по блясъка "Виждат ме от Космоса". Може да се напласти, но ако се нанесе нормално количество, дори и противниците на хайлайтъра като продукт биха се харесали.




Като изключим разпрашването, което се наблюдава при всички цветове, нямам абсолютно никакви забележки към NYX Illuminator. Използвам ги постоянно и с невероятно желание посягам към тях. Начинът, по който озаряват кожата ми, ме прави щастлива. Кожата изглежда здрава, свежа, дори неестествено красива. Особено много ми харесва ефектът от тези продукти в комбинация с бронзираща пудра. Знаете, понякога ако и ружът, и бронзърът са силно пигментирани, комбинацията между двете идва в повече. Тези ружове/хайлайтъри/озаряващи пудри на NYX са идеалният избор при употребата на пигментирана бронзираща пудра!


Категорично продуктите се превърнаха в любими за мен! Ако всичко това, което съм Ви разказала в този пост, Ви се стори интересно - непременно се отбийте до щанда на NYX и пробвайте тези продукти. Искрено вярвам, че ще се харесат и на Вас! Ако вече сте ги пробвали, ще очаквам да ми споделите и Вашите впечатления ❤.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up