Yves Saint Laurent Rebel Nudes Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Glossy Stain 104 Fuchsia Tomboy




Yves Saint Laurent Rebel Nudes Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Glossy Stain 104 Fuchsia Tomboy - леле, какво дълго име :) Казано малко по-разбираемо това е един от новите цветове от серията дълготрайни глосове на ИСЛ. Серията се нарича Rebel Nudes, въпреки че предлага няколко цвята, които са много далече от определението "нюд". Fuchsia Tomboy е именно един от тези цветове.



7 часа след нанасянето на глоса, целувки, междинни хапвания, обяд, много пиене и говорене глосът е все още забележим върху устните ми. Цветът вече не е така интензивен и няма блясък, но все пак това са цели 7 часа!



При пиене (или още по-приятно - целуване) оставя много бледа следа. Има забележителен блясък, който се задържа много дълго време. Освен това по никакъв начин не усещам изсушаване на устните. Единственият минус за мен е, че се усеща "лепкав".

На естествена светлина
На изкуствена светлина

При използването на този тип глосове е важно да се изчака между нанасянето на пластовете (ако ще слагате повече от един). Нека има период от 30-60 секунди, за да може да попие в устните. Така цветът става по-интензивен.

Състав
Наистина съм много впечатлена от този продукт и определено ще разгледам, за да харесам още някой цвят :)




9 коментара

  1. Страхотно ревю!Цветът е много красив, не съм попадала до сега на такъв. Очаквам някой да ми подари това съкровище за Коледа,че на мен ще ми е доста трудно да прежаля парите :)
    Обожавам снимките ти :)
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано Дядо Коледа се вслуша в желанието ти :) Наистина е много интересен цветът, а и самият глос като качество е страхотен.
      И благодаря :)

      Изтриване
  2. Уникален цвят! <3 И аз ще чакам някой да ми го подари обаче :P

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи да отива Дядо Коледа в Сефора или Дъглас, да взима всички бройки и да започва да доставя :) Прекрасен подарък би бил този глос (всъщност както и повечето продукти на фирмата).

      Изтриване
  3. Цветът е много красив. Аз имам един от старите и проблемът ми с тези стейнове е като започнат да се износват понякога изглеждат ужасно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен това ми е първа покупка от този вид продукти и нямам впечатления дали формулата е променена по някакъв начин от класическата версия, но при мен "изчезва" равномерно.

      Изтриване
  4. Ел цветът е страхотен. Любими глоси стейнове са ми, Имам три броя и си мисля и аз да пробвам от колекцията Rebel Nudes. Аз също не забелязвам изсушаване на устните.

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up