Нови придобивки


* Urban Decay Vice 2 Palette - миналата година не взех коледната палитра на UD Vice, но тази година реших да се реванширам към себе си :) Поръчах от сайт (www.hqhair.com), защото има слухове (аз не мога да твърдя нищо със сигурност), че тазгодишната палитра няма да се предлага в българската Сефора. Към момента палитрата е изчерпана в посочения сайт, не знам дали ще я зареждат отново.




* Lancôme Artliner 24H Turquoise - новите очни линии на Ланком, които излезнаха преди броени дни. Очната линия взех от www.feelunique.com.




10 коментара

  1. Страхотна изглежда палитрата. Ще пускаш ли и суочове по-натам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, ще пусна специална публикация, посветена на палитрата :)

      Изтриване
  2. С удоволствие да си ги ползваш! Кога ли и аз ще се престраша да си купя палитра на Urban Decay... Някак си все не ми се дават толкова пари на куп за нещо, което вече имам (но по-некачествен вариант)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За някои едно е качествено, за други друго :) Хич не го мисли, ако си доволна от наличните ти сенки и палитри - това е важното!

      Изтриване
  3. Щеше да бъде хубаво да даваха и по едно праймерче примерно за всичките пари дето струва,скръндзи :)))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Това ме подсеща, че наистина май само в тази палитра (от тези, които имам на марката) няма бонус-продукт. Като база за сенки обаче много повече харесвам НИКС, така че не страдам особено :)

      Изтриване
  4. Честити придобивки Ел. Очната линия на Ланком изглежда убийствена и аз мисля да си я поръчам. Ако може малко повече да напишеш за нея ще ти бъда много благодарна .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Ще направя ревю веднага щом измисля подходящ грим за този шантав и тотално не отговарящ на времето навън цвят :)

      Изтриване
  5. Не се сдържах и си я поръчах заедно с Sapphire ( e по- плътна) , уникални цветове . И много трайни очни линии . Успях да ги понося в хубаво и слънчево време и определено привличат погледи , надявам се с добро :D.

    ОтговорИзтриване
  6. Много й се чудех на Вайс2, но нещо много кафява ми идва...Мислех и коледната на Ту Фейсд, но и тя е пълна с кафяво-бежово-св.розови сенки. Ето сега Шанела и той кафяв. Нещо не са много креативни май тази година :D

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up