Lime Crime Babette Lipstick


Съвсем случайно ревейки се в интернет попаднах на марката Lime Crime. Фирмата предлага козметика в много пъстри и интересни цветове. Отличителна черта е и опаковката на продуктите - шарени кутийки с логото еднорог на фирмата.




Бях изумена от цветовете червила, които се предлагат. Цветове, каквито не бих се сетил никога да нося - синьо, зелено, жълто, черно. И всичко ярко, много ярко и много цветно!

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

Очите си мога да гримирам във всякакви цветове, за устните обаче съм много по-консервативна (или на кратко "консерва" :) ). Така че ми беше малко трудно от тези всевъзможни шантави цветове да избера нещо малко по-носимо.

След като прегледах множество снимки, накрая се спрях на цвета Babette. Червилото поръчах от e-bay.


 Червилото е много пигментирано, наистина много! С леко движение се нанася максимално много цвят. Нанася се лесно. Лично аз не почувствах никакво изсушаване на устните. Издържа около 3-4 часа при пиене и говорене. С времето блясъкът избледнява, цветът се изтрива равномерно. Цапа много! Не целувайте никого ако го носите :) След разговор със специалист (Жаки :* ) установих, че финишът на червилото е Satin - полу-мат и полу-крем. Не мога да доловя някакъв по-специфичен аромат, мирише ми на класическо червило.


И тук идва трудната част с описанието на цвета. На моята кожа червилото седи като розово-коралов нюд. Но изкрящ нюд (има ли въобще такова животно?). Когато съм с това червило, то трябва да е акцентът на грима. Всякаки комбинации с шарени и силно подчертани не е подходяща, или поне аз не съм открила подходящата комбинация.


Ако търсите странни, откачени и нетрадиционни цветове, определено трябва да ги потърсите в гамата на Lime Crime!


Не знам снимката на състава колко ще Ви е полезна, не се получи добре, но все пак я пускам и нея.

Вие бихте ли носили някой по-нетрадиционен цвят червило и какъв би бил той?




4 коментара

  1. Оххх! Бих пробвала това оранжево малко по-горе :) Вероятно ще съм като клоун, ама ще си го нося вкъщи хаххах
    Цветът, който ти си избрала е много нежен на тези суотчове :)

    ОтговорИзтриване
  2. Уникални са! Аз бих и лилавите и цикламените. Твоето е страхотен, нежен цвят. Добър избор. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Невинен само изглежда този цвят :) Като го сложа имам чувството, че съм като светофар :)

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up