Pinks Beauty Box октомври 2013г.


Йеее, най-накрая и аз получих своята Пинкс кутия. 

Логото на кутията за октомври месец е "Като звезда". Като цяло мненията по форуми и блогове са по-скоро отрицателни. Доколкото четох, това се дължи най-вече на няколко неща: продуктите на Виши, козметиката на Wet'N'Wild и опаковката на парфюмите.



 Моето мнение и какво точно съдържа кутията може да видите след прекъсването:






 Аз съм фен на тази кутия и не го крия. Не мисля, че могат да ме разочароват със съдържанието й. Единствено забележка имам към куриерската фирма, но това е отделна тема. Както съм споделяла много пъти - обичам мини-продукти и си ги трупам с удоволствие. Някои тествам, други пазя за пътувания, но приложение винаги им намирам. За цена 15 лв. с включена доставка не очаквам 15 мл. крем Шанел, маска Кларанс и мини-червило на Диор. Все пак очакванията ни трябва да бъдат реални :)

Разбира се - не ангажирам никого с мнението си. За когото кутиите са интересни - нека се абонира, за когото не са - да откаже абонамента си. Никой не е задължен да купува неща, които не му доставят никакво удоволствие :)

Та, нека все пак Ви покажа съдържанието на кутията:

* Bioderma Atoderm Gel Douche 100ml
* Bioderma Atoderm Créme 15ml


 * Kérastase Oleo-Relax 3x5ml


* Matrix Heat Resist Shampoo 10ml
* Matrix Heat Resist Conditioner 10ml


 * Wet'N'Wild Perfect Pair молив и сенки


* Arm & Hammer Advance White Toothpaste
* Шоколадче по случай 80-годишнината на Air France


* B. U. Fancy Cinderella EDT 0.5ml
* Bourjois Glamour Chic 0.7ml


* Vichy Liftactiv cream 3ml
* Vichy Idéalia cream 3ml
* Vichy Neovadiol Gf cream 3ml
* Vichy Liftactiv Flexiteint 1ml
* Vichy Dermablend 1 ml
* Vichy Idéalia Life serum 1.5ml






Ще ми е интересно да прочета Вашето мнение - Какво трябва да съдържа една кутия с примерна цена 15 лв. Вас какво би Ви зарадвало?


6 коментара

  1. На мен най-не ми хареса, че молива на wet n wild се отчупи от пластмасата като го отворих, т.е. качеството на продукта им (пинкс не са виновни), а относно самата кутия, миналата и тази съдържат всички мостри на виши, които вече имах безплатно от аптеките. Плюс на мострите на керастас дори забелязах че не са за продан... т.е. всички тези мостри излизат на пинкс ..0лв. Това е. Иначе много се радвам на съдържанието, нищо не ми излишно, дори и да го имам по два пъти, дадох на майка ми, на приятелки и т.н. Просто аз лично бих се радвала на .. нещо изненадващо, което не можеш да си намериш в аптеката под вас за без пари ;)

    Иначе ще продължа да си ги купувам, защото всичко влиза в употреба ;)

    ОтговорИзтриване
  2. На мен кутията на Пинкс също ми харесва за тази цена и не очаквам нещо кой знае какво повече от това. Още повече, че пробвам продукти, които по принцип не мога да си купя или просто нямам възможността да пробвам по друг начин. И точно благодарение на пробите от тази кутия реших, че някой ден, когато имам повечко възможности ще си купя едно от кремчетата на Vichy, които пробвах и останах наистина супер доволна. П.П. На мен мостри от аптеките никога не са ми давали, но ме е срам и да си поискам, така че тази кутия ми е добре дошла за цената си :) Всичко влиза в употреба и нищо не ми е излишно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Леле, аз като ходих да си купувам крем, въпреки че си избрах и купих крем на авен в ремедиум ми дадоха 5-10 тестера на някакви неща хаха :D

      Изтриване
  3. Аз се лутам между положителното и отрицателното за тези кутии. Не е лоша, паднаха ми се сенките, което е по-добре от грозен цвят лак за нокти и гланц, които даже няма да пробвам. Душ гелът е хубав, ползвала съм го. Мострите на Виши ми ги подариха така или иначе в Ремедиум. Харесвам Kerastase и ползвам доста техни неща, така че Оео Релакс ми харесва, Както и да го гледам, сякаш наистина ж употреба ще ми влязат само нещата на Биодерма и Керастаз :) Определено ще си взема още 1-2 кутии, за да съм сигурна заслужава ли си. .. защото 10х15лв=150лв, с които ще си купя нещо качествено.

    ОтговорИзтриване
  4. Подкрепям мнението ти!
    Харесва ми кутията, не очаквам повече за тази цена и си я отварям с голямо удоволствие.
    Дори да не ползвам някои продукти и да не са подходящи за мен не се дразня или ядосвам, за някой друг вероятно са подходящи :)

    ОтговорИзтриване
  5. Това си е направо болест !

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up