Нови придобивки




* Shiseido Ibuki Softening Concentrate - много ми беше интересно да изпробвам новата серия Ibuki, която Shiseido лансираха на скоро. Принципно съм най-експрериментароски настроена към почистващите продукти. Тях сменям най-често, кремове и специализирана грижа много по-рядко. 

* Shiseido Ibuki Purifying Cleanser

* Decléor Expression De L'Age Smoothing Roll-on - това рол-онче е подарък към сп. Грация този месец. Принципно Decléor определено и категорично не е моята козметика, но все пак реших, че като за 7,99 лв. вместо 85 лв. няма да е лошо да пробвам този техен продукт.

* Lancôme Bienfait Multi-vital Night Cream - като голяма фенка на Ланком, от много време исках да пробвам този крем. Имам изключително голяма вярва в марката, особено що се отнася до грижа за кожата. За съжаление от няколко години серията Bienfait не се разпространява никъде в Европа. Благодарение на скъпа моя приятелка, сега имам възможност да изпробвам този крем. Казват, че е изключително добър при смяна на сезони или стрес за кожата породен от хормонални проблеми, диети и т. н.


* Dior Ultra Shimmering All over face powder Amber Diamond - това е топ-продукт на Диор. Много дълго четох обяснения в любов за него, колко е прекрасен, любимец на холивудските красавици. Също продукт, който не се внася на европейския пазар. 


* NARS Cheek Palette Realm of the senses - полудях в мига, в който видях първите промо-снимки на тези палитри на НАРС. Обожавам ружовете им, та трябваше да притежавам и тези. Отново благодаря на онова прекрасно съкровище, благодарение на което имам тези красоти. Първоначалната информация беше, че това ще са лимитирани продукти, достъпни само за американската Сефора. След това обаче ги видях и във френската Сефора, така че не съм сигурна как точно се разпространяват.


* NARS Cheek Palette Soulshine.




10 коментара

  1. Еlle, честити прекрасни нови придобивки! Ползвай ги с удоволствие и радост! Amber Diamond е и мой любимец - страхотен продукт. Стига да открия и другия вариант в розов нюанс, веднага бих се сдобила с него.

    P.S. Принципно би било много полезно, ако посочваш и откъде са купени продуктите - дори и да не са от България, както в случая, има читатели, които могат да ги потърсят и в чужбина. Благодаря предварително и поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много за препоръката. Наистина е полезно и ще започна така да правя. Даже си мислех дали да не започна рубрика, в която да давам линкове кое къде го има, оферти и разни такива неща.

      Нещата на НАРС, Диор и Ланком са взети от Сефора в САЩ. Шисейдо е от Дъглас в Дъ Мол.

      Относно розовия вариант на Диор - бях го видяла в един uk сайт (Selfridges), но в момента го няма. Предполагам е бил изостанала бройка.

      Изтриване
  2. Честито Ел,
    Знам колко искаше палитрите на НАРС. Ружа наистина е страхотен, просто съм влюбена в него.
    Имах и Диорската пудра, но нещо не беше моя продукт и го размених. Хубав е, но може би очакваш повече блясък.. не знам.. не съжалявам де :))))
    Да си ги ползваш със здраве :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Наистина мечта ми бяха тези Нарс-ове. Още не съм ги пробвала, но съм сигурна, че няма да ме разочароват.

      Изтриване
  3. Аз от много време издирвам Amber Diamond. Наистина много хвален продукт!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, аз точно заради хвалбите го взех. Ще видим колко ще ги оправдае :)

      Изтриване
  4. И според мен е много полезно да се посочва откъде са купени, както и цени :) Иначе amber diamond изглежда мнооого добре!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, ще започна задължително да пиша кое от къде е, но цени не. Твърдо съм решена цените да не са обект на внимание в блога :)

      Изтриване
  5. Страхотни придобивки! Много жалко,че някои продукти не ги правят за Европа (или конкретно България), защото става непоносимо трудно да се докопаш до тях или пък прекалено скъпо. Със здраве да си ги ползваш! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Да, наистина е много жалко, че не се предлагат в тук. Принципно за сега успявам да купя каквото искам, стига да го има в Европа, но относно нещата, предлагани в САЩ, положението е друго :(

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up