..:: BLOG SALE 6 ::..

Здравейте,

Днес започва новата благотворителна разпродажба на Eat Love Make up. В поста ще намерите продукти, които са чисто нови, както и такива, които са употребявани (описание за състояние на продукта е посочено веднага след името му). Някои от тях са лимитирани, а повечето не се предлагат за продажба в България.

Допълнителна информация относно продуктите и какви са конкретните цветове (ако снимките тук не Ви помагат) може да намерите в Интернет.


В края на публикацията, след всички продукти, е иконката "Кошница", посредством която може да завършите поръчката си. Не се притеснявайте от иконката "Вход", НЕ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ, за да направите поръчка!

Продуктите ще изпращам с Еконт, с наложен платеж и за Ваша сметка. Моля, задължително оставете телефонен номер за връзка при финализиране на поръчката (посочените цени за доставка са ориентировъчни).

Както винаги, приходите от продажбата ще даря за избрана от мен кауза.

Пояснявам, че продавам мои лични продукти, които аз съм закупила и тази разпродажба се извършва само и единствено с цел събиране на средства за благотворителна кампания, а не с търговска цел!

Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up