Chanel Les Ornaments de Chanel (Christmas 2019)


Здравейте,
Днес Ви представям Коледната колекция на Chanel - Les Ornaments de Chanel.


Колекцията е налична във всички магазини, оторизирани да продават продукти на марката.

Всички продукти от Les Ornaments de Chanel са лимитирани!


Започвам с палитрата Les 4 Ombres 342 Lumiere et Opulence. Опаковката е класическа за марката, като този път логото е изобразено в златно.

Палитрата съдържа 4 цвята сенки с общ грамаж 2 гр., а цената ѝ е 110 лв.

Принтът върху цветовете е вдъхновен от копчетата на саката на Chanel.

Сенките в палитрата имат много добър пигмент, като могат и да се надграждат. Разпрашването е минимално. Аз много харесвам цветовете в палитрата и според мен това е една от най-добрите Коледни палитри, които марката е предлагала. Всъщност, като съм тръгнала да категоризирам, според мен Les Ornaments de Chanel е най-красивата коледна колекция за 2019г.

Макар цветовете в палитрата да са много красиви, лично аз предпочитам да не ги смесвам и ги използвам основно поединично, за моно-грим.



Определено най-привличащ вниманието продукт в колекцията е хайлайтърът Eclat Magnetique. При него опаковката е същата, както при 4-ката сенки и идва с мека четка за поставяне на продукта.

Eclat Magnetique е на цена 121 лева и съдържа 10 гр. продукт.

Хайлайтърът е с прасковен отенък и прекрасно улавя светлината и озарява лицето. Частиците му са толкова фини, че придават "мокър" ефект на скулите.

Eclat Magnetique е с отличен пигмент.





Гилзите на червилата от серията Rouge Allure* са с позлатен кант по ръбовете, което, макар и да е малък детайл, дава съвсем нов облик на опаковката.

Пигментът им е повече от отличен. Цветът се нанася с лекота и е плътен и наситен. Формулата е лека и дори при по-продължително носене, не се усеща дискомфорт. При мен трайността е около 6 часа, като при консумация на храни и напитки наблюдавам изтриване на цвета в основата на устните.




837 Rouge Spectaculaire и 857 Rouge Noble



Продължавам с единичната сянка в цвят 58 Pourpre Brun*. Тя е с големина 2,2 гр. и цена 70 лева. 

Бих описала финиша на цвета като сатенен. Pourpre Brun представлява много красиво, наситено бордо. Сянката не се разпрашва при допир с четка.

Най-добър ефект се получава, когато цветът се нанесе 2 пъти върху клепача като основен. Ако го използвате за потъмняване на грима или го преливате прекалено, цветът започва да изглежда като тъмно сиво.


Колекцията включва и един цвят молив от серията Stylo Yeux Waterproof, а именно 951 Khaki Intense*. Тази серия е много сполучлива. Моливите от нея са с наситен пигмент. Не са сухи и с лекота се плъзват по кожата, като трайността им е отлична.



За лаковете на Chanel съм писала много пъти. Те са едни от любимите ми и при мен маникюрът с тях издържа непокътнат около седмица.

От двата показани в този пост цвята, предпочитам 719 Richness*. Той идеално пресъздава есенно-зимния сезон и е идеален за това време от годината.

715 Deepness* е много тъмно зелено с появяващи се тук-там блясъчета. За съжаление, за да се види добре красотата на цвета, е нужна силна светлина. В обикновени условия изглежда по-скоро черен.


Завършвам с тези страхотни ароматни предложения*, които са истинска наслада за окото за всеки ценител. Ако сте почитатели на ароматите Chanel No 5, No 5 L'eau, Coco Mademoiselle, то се замислете дали не искате да си подарите една такава кутия. По този начин ще получите само любимия Ви аромат, поднесен по очарователен начин.





* Продуктите, отбелязани със *, са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up