Shiseido Ibuki Purifying Cleanser & Shiseido Ibuki Softening Concentrate - моята нова любов!




Тази година Shiseido лансираха новата си серия, носеща името Ibuki. Тази серия обещава да "влива нова виталност в кожата, като я дарява с хидратация, съвършенство и я предпазва. Кожата е изпълнена с енергия и може да се справи с агресорите на съвременния начин на живот. Изящна, с равномерен тен и балансирана, кожата сияе с нова свежест."

Днес ще Ви представя два от продуктите от серията Shiseido Ibuki, в които се влюбих още при първото използване. Реших обаче, че няма да е сериозно да Ви разкажа колко са страхотни толкова бързо. Е, вече започнах втора опаковка и от двата, така че смятам че съм натрупала достатъчно впечатления.



Както вече съм споделява с Вас - много обичам да тествам нови и различни почистващи продукти. Именно затова Shiseido Ibuki Purifying Cleanser и Shiseido Ibuki Softening Concentrate привлякоха моето внимание веднага и ги купих много скоро след появата им на българския пазар. И буквално се влюбих в тях на мига!



* Shiseido Ibuki Purifying Cleanser - гъста бяла гел-пяна с фини ексфолиращи частици, подходяща за нормална и комбинирана кожа. Не мога с думи да Ви опиша колко точно обичам този продукт. Няма нещо, което да не харесвам в него. Ароматът е впечатляващ! Истинско удоволствие за сетивата. Понякога просто седя и вдишвам от него, невероятно успокояващ е! Самата пяна е много гъста, нанася се на леко влажно лице. При допира с водата се превръща в мека пяна. Измива страхотно лицето. Кожата "скърца" от чистота, а не се чувства абсолютно никакво опъване или сухота.


Ексфолиращите частици са много фини и нежни.


Shiseido Ibuki Purifying Cleanser - състав

Опаковката представлява туба, което позволява използването на абсолютно цялото количество продукт, което е 125 мл.


* Shiseido Ibuki Softening Concentrate - прозрачна гелообразна течност, която се използва непосредствено след почистване с Shiseido Ibuki Purifying Cleanser или Shiseido Ibuki Gentle Cleanser (вариантът за суха кожа). Подпомага за по-доброто проникване и усвояване на последващите продукти (серуми и кремове). Нанася се на памучен тампон и лицето се обтрива с него. За съжаление по този начин известно количество попива в тампона, та ако не искате да хабите продукт излишно може да нанасяте директно на чисти ръце и да масажирате лицето. За мен Shiseido Ibuki Softening Concentrate е еквивалент на тоник, но просто със сменено име. 


Опаковката представлява пластмасово шише с помпа и съдържа 75 мл. продукт.


Shiseido Ibuki Softening Concentrate - състав

Тези два продукта са най-добрата почистващата грижа, която съм ползвала до този момент. Харесват ми много повече от Estée Lauder, Clinique, Chanel, Clarins, Lancôme, останалите серии на Shiseido, които съм ползвала. Нямам наблюдения за всички почистващи серии на пазара, но съм ползвала доста. И да, определено Shiseido Ibuki е безапелационният ми фаворит.

Изключително взискателна съм към кожата ми. Знам, че не може да е перфектна, но искам да е във възможно най-доброто си състояние. И да призная, че в последно време изглежда по-добре значи, че наистина виждам осезаема промяна. Кожата е много по-мека и нежна, тенът е изравнен, а появата на запушени пори е много по-рядка. А невероятно приятното усещане при ползването на продуктите е само допълнителен плюс. Обикновено зимата заради студа кожата ми изсъхва доста, най-вече в зоната около устата, появяват ми се и лишеи. Тази година никоя от тези "благинки" не ме тормози.

Така че ако търсите нова серия за почистване на лице - препоръчам горещо да тествате Shiseido Ibuki.



12 коментара

  1. Ел, страшна зарибителка си :D
    Тази статия идва много навреме, защото в последно време се заглеждам упорито по продукти на Шисейдо и явно в скоро време ще се сдобия с някои техни неща :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ел, концентрата ти как го нанасяш?

    ОтговорИзтриване
  3. Твоите постове винаги са ми "вредни" :-) :-) :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Честит имен ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана!
    Аз също съм във възторг от серията на Ибуки, направо съм влюбена в миризмата, а лицето ми сияе. Преди порзвах The Skincare, от която също бях много доволна. Сега Ибуки е подобрена версия, в която измиващият продукт е по-щадящ, а ароматът е уау!

    ОтговорИзтриване
  5. И аз напоследък много заглеждам серията Ибуки и ще си купя продукти от нея при първа възможност, благодаря за поста! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Честит имен ден и от нас с пожелания за здраве и прекрасна нова 2014 година! Ревюто е прекрасно, а ние повече от щастливи, че сте оценили качеството на нашите продукти! Шисейдо България

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ви! Много здраве, късмет и красота желая на целия екип на Шисейдо!

      Изтриване
  7. Страшно ми хареса ревюто ти и съм решила това да е следващия ми почистващ продукт.. но не се спрях до тук, хвърлих око и на хидратиращия крем от серията.. :/
    Благодаря за поста, беше ми много полезен!

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up