Lorac Pro Palette




Lorac Pro Palette - звездата на днешната публикация. Тази палитра купих преди няколко месеца от e-bay (доколкото знам не се предлага в европейски сайтове). Продавачът, от който я взех вече го няма, но се предлага от още много други. Излезна ми малко под 100 лв. заедно с доставката. Това е една от най-харесваните палитри от блогъри и YT-гурута и не случайно.





Палитрата съдържа 16 броя сенки - перфектната комбинация между 8 с матов завършек и 8 блестящи. Големината на сенките е много малка - общо всички са 8,8 гр. Въпреки това смятам, че няма как да свършат бързо заради страхотната си пигментация, но затова малко по-късно.

Палитрата се продава заедно с мини-база за очи (5,5гр.). За нея нямам впечатление, не съм я пробвала.

Опаковката на палитрата е от така модерния напоследък картон, в случая матов. Минус е, че се цапа много лесно и няма как да се спасите от следите от пръсти. Плюс - изключително компактна. Височината на палитрата е под 1 см.

Сенките са с изключителна пигменираност! Наистина е нужно много леко докосване с четката, за да получите невероятен, наситен цвят. В палитрата няма цвят с лошо качество. Всички са "мазни" и силно пигментирани. При някои от цветовете има разпрашване, но е малко.

С цветовете може да се постигне както лек, ежедневен грим, така и силен вечерен.

Ако има нещо, което не ми харесва в тази палитра, то това е, че не успях да я снимам добре. Извинявам Ви се за качеството на снимките. Това ми е третият опит и най-успешния до момента, просто нямам сили да продължавам с опитите :) Ако това, което виждате Ви харесва, то знайте, че на живо Lorac Pro Palette е в пъти по-добра. На снимките сенките са нанесени без база.

















12 коментара

  1. Имах удоволствието да я видя и пипна - невероятна е! ♥

    ОтговорИзтриване
  2. Снимките ти са си идеални, но си мн лоша с тея нови палитри всеки ден :(

    ОтговорИзтриване
  3. И според мен снимките са си добре :) То е ясно, че няма как да се докара, както са на живо :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Веси. Обаче е много дразнещо да знаеш, че нещо е мнооого красиво, а да не можеш да го докажеш чрез снимките :/

      Изтриване
  4. Перфектна е палитрата! Дано успея скоро и аз да се докопам :)

    ОтговорИзтриване
  5. Снимките са страхотни, палитрата също :)

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна е! Въпреки, че имам прекалено много неутрални цветове, все имам чувството,че не са достатъчно!
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up