MAC Lipstick Prepare For Pleasure
А само като си помисля, че до преди година не използвах червила.....

Здравейте :)
Днес ще Ви представя разкошното червило на MAC Prepare for pleasure от коледната колекция Divine Night.Настроена съм експериментаторски, а и след като много се харесах с Riri Woo реших, че трябва да си взема още едно червено червило, този път не матово, а блестящо. MAC Lipstick Prepare for pleasure отговаря на всичките ми изисквания.
Цветът е прекрасен, просто съм влюбена в него. Уникално, искрящо червено. Не се сещам за нищо по-подходящо за предстоящите Коледни празници. Финишът на червилото е Cremesheen. Не изсушава устните.


Опаковката е малко по-различна от класическите. Гилзата е в матово черно със златен кант.

Самото червило се нанася много лесно и равномерно. Цветът е наситен и сравнително траен. При мен изкара около 3 часа с ядене, пиене и говорене. За съжаление обаче цапа много. Не си и помисляйте да целунете любимия с него :)Следата, която остави червилото, след като го махнах с мокра кърпичка9 коментара

 1. Предполагам, че ти стои божествено :D
  До скоро и аз почти не носех червила и си купувах супер рядко. Но напоследък започнах да купувам И от тях доста често...Преди година и с лаковете беше така, и с ружовете...Нещо започвам да се плаша как започна ди ми се разгръща периметъра :)))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хайде сега, чак божествено не :) Ама е добре :D

   Сега ще те видя дали ще спреш само до две ИСЛ ;)

   Изтриване
 2. Страхотно червило и страхотен блог, наскоро те открих и много ми добадаш, имаме еднакъв вкус :D

  ОтговорИзтриване
 3. Голям фен съм на червилата на MAC и това много ми хареса и като цвят и като опаковка. Мисля, че ще стои много добре :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз имам само 3-4-5 техни червила, но всички са прекрасни <3

   Изтриване
 4. Стефи, ако знаеш как го мисля това червило след публикацията ти. Вече поне за 5-ти път се връщам към нея... Сериозна дилема защото червила още не ползвам...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Поли, червилото е много, много красиво. Ако не се чувстваш обаче готова за толкова "крещящ" цвят не се насилвай. Дори за мен беше шок да нося червено червило, при все че се правя на клоун в очите и се гримирам доста силно.

   Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up