Make Up For Ever - Rouge Artist Natural N36


Ако до преди няколко месеца не си и помислях за червило, то сега вече съм натрупала прилично количество. И търся нови! Какво ми става - нямам идея :)

Същото важи и за кораловия цвят, който тази година ме побърква, а преди това не го понасях. Та в търсене на коралово червило попаднах на няколко ревюта на червилото на MUFE Rouge Artist Intense 38. И реших да си го взема. На място в магазина обаче се спрях на Rouge Artist Natural N36. Разликата в пигмента между двете серии е голяма, а аз обичам по-скоро "балсамести" червила. Е, още обмислям и Intense 38 :)





Цветът на Rouge Artist Natural N36 е светъл корал с розов подтон. Има леки блестящи частици и перлен завършек. Не е така мазно като старата версия на Коко Шайн примерно. Не усещам никакво допълнително хидратиране на устните, няма и изсушаване.


Сравнително пигментирано е за "балсаместо" червило. Добър цвят се получава дори и на един слой. Трайността не е особено добра. След 2 часа без ядене и пиене започна да се изтрива в средата на устните.

Make Up For Ever - Rouge Artist Natural N36
Аз нямам нищо против честото подновяване, но ако търсите трайност повече от 2-3 часа (при това с пазене), това червило няма да ви хареса.



Цветът е много свеж и изключително подходящ за летните месеци.

Грамаж: 3,5 гр.
Цена: 45 лв.

В аромата няма нищо специално или различно. Мирише точно на червило. Гилзата е черна с надпис от всяка страна. 

На вас този цвят допада ли ви като лятно предложение? Използвали ли сте червила на марката?




5 коментара

  1. И аз така бях с червилата :D Нямах нито едно и не носех грам! Сега имам по 15 и не спирам да нося :D
    Това изглежда доста добре и определено ми допада <3

    ОтговорИзтриване
  2. симпатично червило, но май търся повече цвят и трайност; тази година моят уклон /съвсем неочаквано дори за самата мен/ е към лилавите варианти - оказа се, че много ми отиват; червило на MUFE не съм пробвала все още
    хубаво ревю и снимки! ♥

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубаво изглежда,а на устните наситено ли е? Чудесно ревю :)

    ОтговорИзтриване
  4. Цветът е страхотен ;) не ползвам продукт на марката :(

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up