Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine - 6 Pink in Devotion и 13 Pink in ParisBonjour :)

Това ще е публикация с много малко текст и повече снимки, всички посветени на тези прекрасни червила на YSL. Писала съм вече за тях тук, а Адри е направила прекрасно ревю, което може да видите тук. И на двете места е казано достатъчно относно опаковка, качество, трайност, аромат, цена и т. н. Така че сега само на бързо ще разкажа за двете нови червила, които си взех - 6 Pink in Devotion и 13 Pink in Paris. 

Номер 6 взех малко импулсимно от магазин Дъглас. Цветът е много красиво малиново розово. Седи много сочно, както и останалите червила от серията. 

Номер 13 исках от много време. Това е един от цветовете, които не се внасят в България. Взех го от feelunique когато имаше код за 15% отстъпка. Красив розов цвят, малко по-искрящ и наситен е отколкото си го представях. След 3 часа носене, ядене, пиене и говорене вече няма никакъв блясък, но по устните е останал сравнително ярък розов цвят.

Важно е да се отбележе, че това как седи даден цвят зависи от естествената пигментация на устните. Пускам все пак снимки със "суочове" на ръка, дано може от тях да се добие поне малка представа.

13 Pink in Paris


В ляво 6 Pink in Devotion, в дясно 13 Pink in Paris


В ляво 6 Pink in Devotion, в дясно 13 Pink in Paris

В ляво 6 Pink in Devotion, в дясно 13 Pink in Paris

Горе 13 Pink in Paris, долу 6 Pink in Devotion

Горе 13 Pink in Paris, долу 6 Pink in Devotion
6 коментара

 1. Много са хубави ама 60 лева за червило,което след 1 час го няма са ми малко множко :) Пробвах N°15 Corail Extrême и да цветът е страхотен,но след 1 сладолет вече го нямаше :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Наистина трайността им е много малка, обаче пък са толкова хубави <3

   Изтриване
 2. Pink in Paris и аз май ще го поръчвам от feelunique. Този цвят не е за изпускане.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Точно в момента има страхотно намаление на тази серия червила във feelunique - идеален момент за покупка :)

   Изтриване
 3. Elle да ти се похваля: http://murfeishun.blogspot.com/2013/08/ysl-rouge-volupte-shine-in-fuchsia-in.html?showComment=1377091091219#c6615552289612422413

  Вече е цяло лято мое и сега съм набелязала след този ти пост Pink in Paris.
  Колекцията ти е мечта за мен :)

  ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up