Kiko Sugar Mat 637






Дълго време не бях използвала "пясъчен" лак. Скоро обаче получих този, заедно с още няколко други на Кико. Поръчката направих от английския им сайт чрез посредник.



Не мога да говоря дълго и да разтягам локуми, особено що се отнася до лакове за нокти. Така че на кратко и по същество. Цветът е синьо-зелен. Според светлината може или да синее повече, или да зеленее, но никога не е само един. Четката е сравнително голяма, нанася лак лесно. Нужни са два слоя, за да се получи хубав ефект. Трие се лесно като класически лак. Трайността на моите нокти е идеална. Свалих го на 6-тия ден, като единствено връхчетата бяха леко избледнели, но не и обелени. При мен изсъхна много бързо - буквално за 10-15 минути, но за да видите крайния ефект трябва да изчакате към час. Ефектът е точно като ситни кристалчета захар върху ноктите. Според мен ако към този цвят бяха добавили и ситни брокатени частици лакът би бил страхотен. И така не е лош, но не е сред любимите ми.










10 коментара

  1. Ау, страхотно седи. Много ми напомня за морето :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ноктите ти са направо уникални <3

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красив! Толкова съжалявам, че не поръчах и него!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз много се радвам, че успях да поръчам чрез посредник и мисля да пробвам и сама :) Лошото е само този минимум от 25 лири :(

      Изтриване
  4. Отговори
    1. И малко странен с тези си хамелеонски способности :)

      Изтриване
  5. Цвета е разкошен! А ноктите ти са... <3

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up