Pinks Beauty Box юли-август 2013г.


Пристигна и втората кутия Pinks Beauty Box <3 Този месец кутията е двойна - за месеците юли и август, като цената остана 10 лв. 

От този месец има нов начин за поръчка на кутията - чрез специално направеният от е-списанието сайт Pinks Beauty Box. За сега е възможно само заявка за кутия месец за месец, не е въведен абонамент за по-дълъг период.

Съдейки по коментари в интернет-пространството, тази кутия беше много очаквана. Не само заради двойният обем на продукти, но и за да преценят потребителите дали след успешния старт с първата кутия, от Pinks ще поддържат нивото си на представяне.

Кутиите можеха да се поръчват от 5-ти юли, като за няколко часа бройките вече бяха разпродадени. 

За съжаление, може би поради големия интерес, сайтът за поръчки рухна и в продължение на няколко часа даваше грешки. Сигурна съм, че от Pinks ще направят всичко по силите си от тук нататък такива проблеми да няма :)

И сега по същество. Какво получих в моята кутия може да видите след прекъсването:


В моята кутия има:
1. Delarom Revitality Cream 15ml.
2. Carroten BB Divine Face Cream 3ml.
3. Bioten Moisturizing Body Lotion 6ml.
4. Lolita Lempitcka Eau De Parfum 0,8ml.
5. Lolita Lempitcka Eau De Toilette 0,8ml.
6. Bioderma Photoderm MAX 5ml.
7. Bioderma Photoderm Apres-soleil 100ml. (двата продукта на марката са в комплект с лятна чантичка за бански).
8. Phyto Phytobaume Hydratation 12ml.
9. Phyto Phytokeratine 50ml.
10. Lierac Gel Douche Sensoriel 30ml. (придружен с компактна козметична чантичка).
11. Бонус продукт - B. U. мини дезодорант 50ml.

Както и талон за 20 % намаление при покупка на някоя от двата аромата  Lolita Lempitcka, кратък разказ "Огнената роза" на Карлос Руис Сафон, разделител за страници, продуктов каталог на Phyto и продуктов каталог на Lierac.

Доволна ли съм? Да, да и пак да! Не съм пробвала нито един от продуктите, представени в кутията до момента, така че се радвам, че сега ще имам възможност да придобия впечатления. Освен това, не помня дали съм споменавала до момента - обожавам мини-продуктите. Особено полезни са ми при пътувание.

Отново поздравявам екипа на Pinks за начинанието. Вижда се, че наистина се стараят клиентите да бъдат удовлетворени. <32 коментара

Blog Design by Eat Love Make up