Lancôme Hydra Zen Nuit Neurocalm Soothing Recharging Night Cream



Lancôme Hydra Zen Nuit
Lancôme Hydra Zen Nuit Neurocalm Soothing Recharging Night Cream

Днес ще ви представя един крем. Всъщност не просто крем, а чудо. Моята любов, моето спасение, моят верен помощник вече няколко години - или иначе казано Lancôme Hydra Zen Nuit Neurocalm Soothing Recharging Night Cream.



Тази публикация подготвях и отлагах много дълго време. Просто, сигурно сте забелязали, не обичам да описвам особено дълго. Залагам на снимките. Е, при бялата козметика снимките не помагат особено много, та затова и тази публикация ме мъчи от известно време.

Нека започнем с малко предистория - как и кога се запознахме с моя любим (крем). Всъщност не се сещам коя година беше, но някъде към 2007-ма. Тогава любим магазин за козметика ми беше бутик "Престиж" на бул. Янко Сакъзов (всъщност и още е). Малко магазинче, със страхотен и отзивчив персонал. Та там винаги са били много щедри от към мострени продукти и винаги ми дават точния продукт, от който имам нужда. Така попаднах на мостра на този крем. Не ми трябваше дори да изхабя цялата мостра (5 мл.), за да разбера, че съм безвъзвратно влюбена в този крем. От тогава не оставам без него, като за да се чувствам най-сигурно обикновено имам и резервна опаковка (или няколко), която чака реда си.

Lancôme Hydra Zen Nuit

Кремът е подходящ за всякакъв тип кожа, дори и чувствителна. Функцията му е да успокоява и хидратира. И го прави, за мен - повече от успешно. Принципно текстурата е лека, но при комбинирана и мазна кожа на сутринта може да има останал филм по кожата. 

Lancôme Hydra Zen Nuit

Съставките какво представляват нямам представа, не разбирам нищо от тях, но все пак слагам снимка - може да е полезно.

Защо обичам толкова много този крем? Много просто - прекрасен е! Имам ужасния и гаден навик да чопля лицето си - стискам пъпки, черни точки, забивам нокти, драскам, просто някакъв ужас. Само Lancôme Hydra Zen Nuit успява да успокои зачервяванията и раните, които си правя. Трябва да съм била невероятно брутална, за да е останала червенина на сутринта. При всички останали случаи кожата е мека и успокоена. Ползвала съм наистина много и различни кремове, но такъв резултат с друг крем не съм постигала. Доволна съм и от хидратацията, която получавам, но признавам си - не знам дали за суха кожа би била достатъчна.

Изрично искам да отбележа, че няма един уникален и всеможещ крем, който да е спасение за всеки човек и всяка кожа. Така че това, че аз се кълна в този крем и го обичам безкрайно, не означава, че и вие бихте се чувствали така с него. Ако все пак ви е интересно - вземете си пробички, тествайте и ми кажете резултата. Ще ми е интересно да споделите :)

Lancôme Hydra Zen Nuit
Прекрасните ми кремчета :)




16 коментара

  1. Аз в момента ползвам Lancome HYDRA ZEN NEUROCALM soothing anti-stress moisturising cream, самата консистенция е бяла на цвят, а кремчето е с розова капачка. Имаш ли представа каква е разликата между двата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честно да ти кажа нямам никаква представа. Би трябвало да има някаква разлика в състава, която да обяснява и разликата в цената. Ползвала съм го и него, даже тъкмо привърших една опаковка, но не мога да усетя да има някакво различно действие.

      Изтриване
  2. Аз от доста време се каня да пробвам тази серия. Имаш ли някакви отзиви за крема за крема за около очи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвала съм само от тестерчета, но не ме впечатли по никакъв начин. Според мен е за наистина много млада кожа - около 20-те, когато и само лека хидратация е достатъчна.

      Изтриване
  3. Звучи чудесно, което означава, че трябва да се тества.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От опит глава не боли :) Пиши после дали сте се харесали <3

      Изтриване
  4. Много любим крем. Благодарности на Ел, че ме "светна" за него и вече го ползвам повече от 4 месеца :)

    ОтговорИзтриване
  5. Сууупер! Тъкмо съм в търсене на нощен крем. Мерси за поста, ще взема тестерче.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм била полезна <3 Ще чакам после отзиви :)

      Изтриване
  6. И аз изхабих една опаковка по твоя препоръка и останах много доволна. Със сигурност ще повторя пак.. единствено ми се струва, че много бързо свърши :((

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е харесал <3 За колко време го изхаби? Аз ползвам една опаковка горе-долу за 2 месеца. Знам, че е кратко, но мажа обилно и то всяка вечер.

      Изтриване
  7. Май и аз ще си го взема :))) Също имам отвратителния навик да се чопля и стискам и ми се зачервява кожата. :/
    Много полезна статия :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, трябва да не тормозим кожата си така, знам, но... по-силно е от мен. Имам и едно огледалце, наричано на галено "дяволко изчадие", което е с 10х увеличение и като се видя в него...

      Вземи тестер и пробвай няколко вечери. Поне при мен действа безотказно <3

      Изтриване
  8. Отговори
    1. Последно когато проверявах беше 119 лв. е българските магазини.

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up