Estée Lauder Pure Color 5 Color Eye Shadow Palette Batik Sun


Тема на днешната публикация ще бъде тази прекрасна палитра на Estée Lauder - Pure Color 5 Color Eye Shadow Palette Batik Sun от колекцията за лято 2013 Bronze goddess.






Палитрата съдържа 5 броя сенки, подбрани умело за създаването на прекрасни летни визии. Общият грамаж на палитрата е 7.6 грама. 




Първият цвят е много светло бяло злато със ситни шимър частици. Многофункционален - може да се ползва за озаряване във вътрешната част на очите, под веждите, като основен цвят в грима на очите, като хайлайтър на скулите. Следват по-тъмно златно с жълт подтон, много свеж оранж, бляскаво кафяво и изумителното зелено <3 Цветовете мога да се комбинират по много и различни начини и винаги визията е изключително весела и лятна.

За качеството - с първите четири цвята нямам никакъв проблем. Много пигментирани, прекрасна текстура, преливат се разкошно! Зеленото обаче е малко по-трудно за работа. Самата сянка е накак по-твърда от останалите, нужно е повече загребване, за да се напласти и да се получи хубав цвят. При този цвят има проблем и при разгримирането. Нужно е малко повече търкане, за да се изтрие пигмента. Иначе като цяло сенките не се разпрашват, трайността е отлична. Грим с тази палитра може да видите тук.

За мен тази палитра се оказа неочаквано добро попадение. При промо-снимките не ме впечатли, но когато я тествах в магазина определено ме впечатли.

Вие харесвате ли този подбор на цветове и бихте ли ги носили?








5 коментара

  1. Нищо особено не е, въобще не разбирам целия шум и припадъци около тази палитра.

    ОтговорИзтриване
  2. Палитрата ти вдъхва лятно настроение, с добре подбраните цветове. Сенки на марката са сред моите любимци, с добрата си трайност и пигментация. Ще чакам грим с нетърпение.

    ОтговорИзтриване
  3. много е красива, но се радвам, че не ми трябва :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Уникална палитра! Надявам се скоро да се сдобия с нея. :)

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up