Тортичка


Миналата вечер имах удоволствието да гостувам на едно прекрасно семейство. Исках да направя някой вкусен, лек и свеж десерт, с който да ги зарадвам. Принципно рядко повтарям десерти - в интернет пространството има толкова много рецепти, така че предпочитам всеки път да пробвам нещо ново. В този случай се доверих на прекрасната Йоли. Направих тази торта, която тя е кръстила Торта Ани. Изключително фин, приятен и лек сладкиш. За съжаление нямах възможност да снимам на естествена светлина, та снимките са много далеч от понятието "хубави", но все пак реших да споделя с вас резултата.








8 коментара

  1. Ох, направо ми се прияде! Изглежда страхотно!

    ОтговорИзтриване
  2. Брей, Ел, ти си била абсолютен професионалист и в сладкарството :D Направо отваряй един козметичен салон, като ще предлагаш на клиентките торти, докато чакат ред на дългата опашка за грим :D

    ОтговорИзтриване
  3. Браво, точно снощи си казах, че искам такава торта и мисля да си направя. Много харесвам рецептите на Йоли. Особено "Шоколадова лава" любима рецепта ми е.

    ОтговорИзтриване
  4. Толкова красива разкошотия си напраавила, браво браво браво :*

    ОтговорИзтриване
  5. При Йоли няма грешка - за каквото и да й се довери човек, няма да остане разочарован. Истински виртуоз не само на сцената <3

    ОтговорИзтриване
  6. О, на Йоли рецептите са страхотни! Аз съм правила доста и всички са си облизвали пръстите! На тази тортаа й се точа от миналата година и само чакам да ми дойде рождения ден :)

    Между другото, номинирах те за Liebster blog award :) Подробности тук: http://xmysweetescapex.blogspot.com/2013/06/the-liebster-blog-award.html Включи се, ако искаш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази тортичка е прекрасна за всеки повод. Следващата, която съм набелязала е тортата с Дулсе де лече :)

      Благодаря за таг-а :)

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up