[TAG] A Beautiful Summer




Прекрасната Teia Ted от a-cup-of-teia-ted ме включи в този таг и реших това да е бойното ми кръщене :D Освен това се възползвам и от лекото захлаждане, за да пиша, защото жегата хич не ми помага на мозъчната дейност :)

Тази работа с Таг-овете ми е малко странна и още не я разбирам напълно :) но се надявам да ви е интересно.



Ето ги и въпросите и съответно моите отговори:

1. Любимото ви лятно цвете
Не обичам цветя :) Нямам никаква, абсолютно никаква идея нито за имената им, нито за сезоните, в които виреят :)

2. Любимото ви място за лятна почивка
Предпочитам по-прохладните и по-малко сезонно населени места. Избягвам морето - не обичам цялата тамошна лудница, тълпите хора, безумните температури, застрояването и т. н. Обикновено за лятна почивка избирам Девин, Панагюрище, Велинград.

3. Любимата ви лятна напитка
През абсолютно всеки сезон пия постоянно и единствено вода. Обожавам водата <3 Количествата, които изпивам са огромни, независимо от сезона, но особено през лятото 4-5-6 литра не са ми никакъв проблем :)

4. Любимият ви летен аксесоар
Слънчевите очила!

5. Любимата ви лятна комбинация облекло
Каквото и да е широко, свободно и чувалесто :D

6. Любимите ви обувки
"Балеринки"

7. Любимите ви слънчеви очила
Голям фен съм на слънчевите очила. Ако можех бих си купила всички съществуващи и отиващи ми модели :D Освен любим аксесоар за мен те винаги носят и някаква емоционална стойност. Поради това не мога да кажа кои точно са ми любимите, но нека посоча последните, които си взех:



8. Любимото ви лятно червило
Червилата, които към момента са ми изключително любими и нося много често са Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine в цвят Corail Intuitive и MAC Lipstick в цвят Flamingo. Второто притежавам само от няколко дни, но се влюбих на мига в него.



9. Любимият ви летен лак
В момента съм на вълна розово/коралово/оранжеви лакове за нокти. China Glaze Sugar High, Chanel Fracas, Dior Princess, Dior Spring Ball и MAC Tropical се очертават като любимци към момента.



10. Любимата ви лятна пудра 
Определено и категорично Guerlain Terra Ora.


11. Любимият ви летен парфюм или два
От няколко години насам най-любимият ми летен аромат е Chanel Chance Eau Fraiche. Тази година обаче той вече не е на почитното първо място и е изместен от Shiseido Zen Sun.



Блоговете, които ще таг-на избирам на напълно случаен принцип:


Нека се включи всеки, който пожелае <3

Благодаря на Teia Ted за интересната идея!



1 коментар

  1. според мен смисълът е да се 'излезе' за момент от обичайните публикации и да имаме възможност да е опознаем една друга под забавна форма
    интересно ми беше да прочета за теб! благодаря, че се включи! :-)

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up