Natasha Denona Sunrise Palette


Здравейте,
Днес в блога ще Ви представя една палитра, която нямах никакво търпение да притежавам и ползвам, а именно Sunrise Palette на Natasha Denona.



Знаете, че някои от малките палитри на марката вече се предлагат в българската Sephora. Именно от тези мини-палитри дойде желанието ми да притежавам някоя по-голяма палитра на марката. Вероятно сте запознати с факта, че тези палитри с повече цветове са доста скъпи, като цената им в лева често варира около 300 лева, някои дори надхвърлят 400 лева. Аз не исках да давам такава сума за палитра, която дори не съм пробвала. Отделно не мога да харесам цветово никоя голяма палитра на марката достатъчно, за да оправдая за себе си тази инвестиция.

Когато обаче излезна информацията, че ще бъде лансирана Sunrise Palette, се заинтригувах. Цената е много по-поносима - 60 британски лири, а и цветовете в палитрата ми допадат доста. Реално като грамаж тя е по-малка от другите големи палитри на марката, но все пак напълно достатъчна за много продължителна, дори всекидневна употреба. Съдържа 15 цвята, като общият грамаж на палитрата е 19,25 гр. Аз си я поръчах от Англия, може да я намерите в Cult Beauty, Selfridges, Harrods.

Палитрата е със сравнително компактни размери и е подходяща за път. Здрава е, затваря се плътно и има голямо огледало от вътрешната страна на капачето. Освен това палитрата е от този тип, при който може да отстраните сенките и да ги сложите в друга палитра.


Както вече споменах, Sunrise Palette съдържа 15 броя сенки. 7 от тях са пълен мат, останалите са металически.

Цветово палитрата много ми допада, защото ме предизвиква да експериментирам. А това е нещо, за което напоследък нямах никакво желание. Комбинациите, които Sunrise Palette предлага, са доста и може всекидневно да създавате нови и нови визии.

Качествено палитрата е отлична. Абсолютно всеки един от цветовете е с изключително силен пигмент. Това обаче не я прави по-трудна за работа от любителите-гримьори, защото цветовете се преливат много добре. Разпрашването и при матовите, и при блестящите цветове е минимално. ABH могат да вземат пример от Natasha Denona за това как палитра може да има страхотна текстура и пигмент и да НЕ оставя след себе си куп пигментен прашец 😜

Всъщност нямам какво повече да добавя. Реално, аз не мога да намеря минуси на Sunrise Palette и давам на палитрата Отличен 6.

Не знам дали ще ме разберете добре, но очаквах тази палитра направо да ме отвее. Да не мога повече да погледна друга и да си кажа "Ето това е еталон за сянка". Е, това не се случи. Пак казвам - палитрата е наистина отлична и се представя превъзходно във всеки един аспект. Просто бях чела и слушала толкова много за качеството на сенките на Natasha Denona, че явно очакванията ми бяха ненужно преувеличени. Sunrise Palette е с топ-качество, но все пак не успя да се превърне в любима за мен.

За финал - ако искате да пробвате по-широк набор сенки на марката и цветовият подбор в Sunrise Palette Ви допада, палитрата е идеален избор.










Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up