Chanel Noir et Blanc de Chanel (Fall-Winter 2019 Collection) Part 2


Здравейте,
Есенната колекция Noir et Blanc на Chanel е вече налична в магазините, оторизирани да продават продуктите на бранда в България. В този втори пост, посветен на колекцията, ще Ви разкажа малко повече за продуктите за устни, част от Noir et Blanc.



Започвам с глосовете. Те са от серията Rouge Coco Gloss и са в два лимитирани цвята - 814 Crystal Clear и 816 Laque Noire. Всеки глос съдържа 5,5 гр. продукт и е на цена 62 лева.

Глосовете нямат аромат и вкус. Текстурата е по-гъста и плътна. Глосовете лепнат. Трайността им е сравнително добра - при мен издържат около 4-5 часа.

814 Crystal Clear е в полу-прозрачен цвят и съдържа в себе си безброй блестящи частици в сребристо и синьо. Нанесен на устните изглежда прозрачен, а частичките придават обем и привличат светлината към себе си.

816 Laque Noire в много тъмен лилав цвят и не съдържа частици. Цветът е сравнително плътен, но поне за мен е трудно да го нанасям самостоятелно равномерно. Препоръчвам да се използва над молив или червило.





Любимите за мен продукти за устни от колекцията Noir et Blanc са червилата. Те са два вида - Rouge Allure Liquid Powder (9 мл. продукт, цена 72 лева) и Rouge Allure Velvet Extreme (3,5 гр. на цена 72 лева).

От първия вид, в колекцията може да намерите цветовете 974 Timeless и 978 Bois de nuit, а от втория 128 Rose Nocturne (лимитиран цвят) и 130 Rouge Obscur.

Досега не съм Ви разказвала за серията Rouge Allure Liquid Powder. Тя е сравнително нова и доста интересна. Тази серия представлява течно червило, с много лека, пудрена текстура. Цветовете са средно-пигментирани, като това е напълно търсен ефект. Въпреки това обаче, цветът може да се напластява. Нанесени върху устните, те изглеждат по-скоро като стейн и са изключително естествени, нищо общо с плътните течни червила. Усещането върху устните е наистина леко и комфортно, но все пак след повече от 8 часа носене, е възможно да се усети леко изсушаване. Червилото се трансферира съвсем леко при допир. Трайността му е доста добра. Без консумация на храна, издържа цял ден при мен. При хранене, се изтрива равномерно в основата на устните. Принципно при първоначалната ми проба на тази серия, на мен не ми допадна, но към днешна дата е една от любимите ми. Затова Ви съвсетвам и Вас да ѝ дадете шанс, защото в течение на употребата ѝ, се оказва изключително приятна изненада!

Конкретно цветът Bois de nuit е повече от страхотен и почти ежедневно използвам именно него. Идеалното ежедневно червило, което си подхожда с абсолютно всяка една грим-визия, която направя. Оформи се като тотален мой фаворит.

За серията Rouge Allure Velvet Extreme вече съм писала (а и говорила) много пъти. Това е най-добрата серия червила според мен, която може да намерите на пазара. По всеки един параграф, серията получава отличен 6 от мен. Няма да се повтарям и в този пост, затова просто прегледайте някои от предишните ми ревюта за Rouge Allure Velvet Extreme.

Цветът Rouge Obscur е идеален за есенния сезон и залагам на него най-вече във вечерния грим. Купих си и другия цвят от колекцията - Rose Nocturne, на който пък залагам през деня. Обожавам Rouge Allure Velvet Extreme и с удоволствие бих добавяла в колекцията ми от червила всеки нов цвят от тази линия.

Rouge Allure Velvet Extreme 130 Rouge Obscur

Chanel Rouge Allure Liquid Powder 978 Bois de nuit





* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up