Chanel Le Signe du Lion


Нямаше как първият ми пост за 2018 година да не бъде за специален продукт. Или както в моя случай - за цели два такива. Днес Ви представям изумително красивите лъвове на Chanel - Le Signe du Lion.




Le Signe du Lion е лимитиран хайлайтър, който се предлага в два цвята - Or Blanc и Or Rose. Хайлайтърите се продават ексклузивно в бюти-бутиците на Chanel, както и он-лайн в сайта на бранда. Те няма да бъдат пуснати в продажба в магазините за селективна козметика, нито ще бъдат налични в България.


Хайлайтърите са с големина 9 гр. всеки. Цената им във Великобритания е 55 лири, във Франция 65 евро.


Опаковката на Le Signe du Lion като форма е класическата за Chanel, като разлика има само в цвета ѝ. Вместо в класическото черно, тези красиви лъвове са поставени в червена кутийка. Тя, разбира се, идва с характерния за марката велурен калъф.


И като казах "лъвове", нека им обърна малко по-голямо внимание. За мен това е един от най-красивите принтове върху продукт, които някога съм виждала. Дълго време се чудех дали въобще да ги докосвам или да си стоят завинаги така величествени и красиви.


Накрая все пак се поддадох на изкушението и вече от седмици ги нося активно всеки ден. Колкото и да са красиви, аз обичам да използвам козметиката си.


Двата хайлайтъра стоят прекрасно на лицето, наистина прекасно. Or Blanc е подходящ за изключително светли кожи, докато Or Rose може да се използва и при малко по-тъмен тен, като едновременно с това също остава подходящ и за по-светъл.




И двата хайлайтъра са с много нежна и приятна текстура. Частичките в тях са фини и нежни, но достатъчни като количество, за да може да се постигне и визия с по-наситен хайлайт.

При тези пудри не съм доволна от ефекта, който постигам с четката, която идва в комплект с тях. Предпочитам да използвам моя четка, която поема повече продукт. При едно нанасяне с четката желаните части от лицето са покрити с дискретен и стилен хайлайт. При напластяване ефектът се засилна, като продължава да стои нежно и класно, както е присъщо на продуктите на Chanel. 

Хайлайтърите са много добре пигментирани. Имайте предвид, че принтът им се разваля сравнително бързо при редовна употреба.

Лично за мен, по-добрият хайлайтър от двата е Or Rose. Аз поне намирам разлика в текстурата на двата и розовият определено е с по-добрата такава. Ако трябва да избирате само един от двата хайлайтъра, аз препоръчвам Or Rose. Ако може да притежавате и двата - то, не се колебайте, защото те няма да Ви разочароват.






Важно е един продукт да е добър, но за мен не по-малко важни са опаковка и удовлетворение при използването му. Всички точки са покирити от Le Signe du Lion и съм изключително щастлива, че притежавам тези бижута в моята колекция.



Интересно ми е ако Вие имате тези хайлайтъри бихте ли ги ползвали или предпочитате да не ги докосвате и да седят винаги нови и все така красиви? Ще очаквам коментарите Ви.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up