Givenchy Prisme Libre Eclats de Rose (Givenchy Holiday 2017)


Днес ще ви представя лимитираната пудра Prisme Libre Eclats de Rose от коледната колекция на Givenchy.



Това ревю е толкова закъсняло, че повече няма накъде. Реших обаче все пак да го публикувам, защото макар този вариант на пудрата вече да не е наличен, тя се предлага в още много други цветове.


Prisme Libre Eclats de Rose е лимитирано издание за Коледата на 2017 година. Пудрата представлява смесица от 4 различни нюанса на розовото. Всеки от цветовете си има отделно отделение в кутията на пудрата, като можете (макар и да е малко по-трудно) да отсипете от конкретен цвят или пък да смесите всички общо. Аз обичам да смесвам цветовете, за да може пудрата да намалява равномерно. Изсипвам равни количества върху вътрешната част на капачето, след което нанасям с голяма и пухкава четка.

Prisme Libre Eclats de Rose е с големина 12 грама, които са разпределени по 3 грама за всеки цвят. Продуктите на марката може да намерите в магазини Pretty Shop и в Notos Galleries.


Опаковката на Prisme Libre е голяма, пластмасова кутийка с прозрачни стени. Пудрата се изсипва посредством отвори в горната част на опаковката, които са под формата на логото на Givenchy. Детайл, който аз много харесвам. В опаковката има и гъбка (пуф) за нанасяне на пудрата, но аз не я използвам. Капачето на Prisme Libre Eclats de Rose е в покрито с малки частички, подобни на пайети. Елемент, който е характерен за всички продукти от тази колекция.


Предназначението на Eclats de Rose е да озарява дискретно лицето, както и да матира на нужните места. Две обещания, които малко се изключват помежду си и именно затова ми беше особено интересно да изпробвам пудрата. В нея има нежни блестящи частици, а самите пудрени прашинки са много фини. Пудрата успява деликатно да матира лицето, а частичките спомагат то да не изглежда "плоско" и да не губи от жизнеността си. Ако кожата Ви се омазнява прекомерно, то тази пудра няма да Ви е достатъчна. На мен примерно не ми помага да матирам най-мазната зона от лицето си (челото) за особено дълго време.

Харесвам ефекта от пудрата, защото тя успява да запечата добре грима, седи красиво на лицето и дори ми напомня на Метеоритите на Guerlain. При мен го има любимият ми "Фотошоп" - ефект и лицето изглежда като полирано.

Конкретно с Eclats de Rose трябва да се внимава заради цветовете и да се разнася добре. Ако не разнесете достатъчно, има опасност на места кожата Ви да розовее повече.

Макар пудрата да е прахообразна, тя е изключително икономична и една опаковка без проблем би Ви стигнала за много дълго време.


Харесах Prisme Libre Eclats de Rose като ефект и с удоволствие бих си купила някой цвят от редовната линия. Всъщност дори съм набелязала един, който е смесица от идеалните коригиращи цветове и смятам скоро да се сдобия с него.




* Продуктът ми е предоставен от Givenchy. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up