Origins Super Spot Remover™ Blemish Treatment GelЧовек колкото и да се старае, колкото и усилия и грижи да полага за кожата си, със сигурност от време на време получава по някоя гадна, досадна и абсолютно в най-лошия момент появила се пъпка. Именно за тези моменти, добрите хора от Origins са създали своя Origins Super Spot Remover.Origins Super Spot Remover™ Blemish Treatment Gel представлява гъст гел, съхраняван в малко пластмасово бурканче. Количеството продукт е 10мл., а цената 15 британски лири. Аз поръчах своя от http://www.johnlewis.com. Количеството звучи много малко, а и шишенцето изглежда мини, но продуктът е икономичен и със сигурност ще стигне за месеци, може би дори година употреба.


Състав: 
Active: Salicylic Acid (1.5%), Other: Water, Alcohol Denat., Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Origanum Heacleoticum Flower Oil, Eugenol, Limonene, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Algae Extract, Poria Cocos Sclerotium Extract, Laminaria Saccharina Extract, Lactobacillus Ferment, Glycerin, Caffeine, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Гелчето се нанася само локално върху желаната област. То от своя страна прави тънък филм и седи като маска, която в последствие трябва да се отлепи. Това е само визуално. Нищо не се отлепя, а се измива. Гелчето може да се нанася 2-3 пъти дневно, като аз обикновено го нанасям само вечер преди лягане. Ароматът му е доста силен и натрапчив, но като усещане гелът е незабележим. Не щипе, зачервява или "притеснява" по какъвто и да е начин третираната област. Аз го нанасям като изтисквам минимално количество върху клечка за уши и с нея намазвам върху желаното място.

А сега за резултата: При първото ползване си помислих, че е случайност. При второто - че е съвпадение. След третото обаче вече беше абсолютно сигурно - Origins Super Spot Remover™ Blemish Treatment Gel действа страхотно на моята кожа!

Нанасям го всеки път, когато усетя, че нежелана пъпка е на път да се появи (все едно има желани, хаха). На сутринта все едно нищо не се е случило и зоната е абсолютно чиста. Когато става дума за по-сериозна пъпка, чудото не става за ден, но след 2 дена третиране с Origins Super Spot Remover™ Blemish Treatment Gel, проблемът вече е решен.

Принципно темата за "пъпки", писането за тях и обясненията са ми крайно неприятни и пиша тази публикация с лека погнуса от себе си и моите пъпки :), но наистина искам да помогна на всеки, който се бори с този проблем, появяващ се от време на време, и на всеки, който му трябва наистина бързо решение.

Да Ви обяснявам как имам идеална кожа и не знам какво е това "несъвършенство" няма смисъл, защото такива хора няма. Всеки има своите лоши за кожата дни и е хубаво да има верен помощник в борбата си с тях. За мен Origins Super Spot Remover™ Blemish Treatment Gel е именно такъв и наистина го препоръчвам горещо! Използвам го от няколко седмици, през които ми се наложи да го подложа на наистина сериозен тест и гелът всеки път се справи повече от блестящо! Определено това е продукт, който ще подновявам и на който ще разчитам и занапред!
Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up