Where The Night Is and some more.....


Гледайки статистиките на блога, установих, че юли месец се оказва най-малко креативният за мен. И тази година не е изключение. 

Ще се опитам да внеса малко "живот" в Eat Love Makeup в последната седмица на юли с няколко поста, посветени най-вече на грижата за кожата.

Днешният пост обаче е за друго. Той е за Вас, защото отново е време за подаръци. Повод няма, просто искам да Ви покажа, че наистина ценя всеки един от Вас и Вашата подкрепа!

Преди време бях споделила във Фейсбук-страницата на блога (може да я намерите тук https://www.facebook.com/EatLoveMakeUp/), че в една от последните ми поръчки от ColourPop има нещо и за Вас. Това нещо е може би най-любимият ми продукт на марката, а именно сетът от 4 цвята сенки в колаборация с Kathleen Lights - Where The Night Is (ревю може да видите тук http://www.eatlovemakeup.com/2016/01/colourpop-x-kathleenlights-where-night.html). И за да не бъда наградата само една, добавих към нея още:

 - Too Faced Melted Chocolate червило за устни в цвят Chocolate Cherries;

 - Sephora Sun Disk 2016;

 - Sephora Fingertip Eyeliner в цвят Easy Blue;

 - Alessandro Veggie Love крем за нокти с аромат Tomato Strawberry.


За да участвате в тегленето за наградата, трябва да споделите в коментар към този пост От колко време следите Eat Love Make up? Верен и грешен отговор няма - просто ми е интересно да разбера. Разбира се, може да споделите и каквото още Ви е на сърце. Задължително условие е да оставите и-мейл за връзка! Това е всичко. 

Играта започва днес, 25.07.2016г. и ще приключи на 21.08.2016г. След това на случаен принцип ще избера един победител.

Всеки има право само на едно участие! Който се опитва да мами (и бъде хванат) - няма да вземе участие в играта.

Както винаги - наградите са купени с мои, лични средства от оторизирани магазини, нови и неупотребявани са.

Благодаря Ви от сърце, че сте тук с мен, че ме подкрепяте, че ми вярвате и превърнахте Eat Love Makeup в това, което е сега!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up