Too Faced A Few Of My Favorite Things Palette


Дойде време да Ви представя още една прекрасна палитра - Too Faced A Few Of My Favorite Things. Тази палитра е част от коледната колекция на марката за 2013г.





Това за мен е една от на-добрите палитри, излизали тази година. Не само заради качеството, а и заради цената и количеството продукти. Тя е 99 лв. и за нея получавате:

- 20 цвята сенки;
- 2 ружа;
- 2 бронзъра;
- несесер;
- спирала в мини размер;
- червило-стик в пълен размер
- малка брошура с предложения за грим.

Е, има един голям минус - навсякъде е изчерпана. В Сефора България получиха много ограничени бройки, които се изчерпиха за отрицателно време. В европейските сайтове, които знам, също я няма. Беше налична само в страницата на Debenhams (английската), но свърши бързо. Палитрата е наистина страхотно попадение и не мога да разбера решението на бранда да я предлага толкова ексклузивно, но както и да е.



Палитрата отново, като почти всичко напоследък, е с картонена опаковка. Не бих я нарекла компактна, но няма и как да е при съдържанието на толкова много продукти. Разтваря се като книга и се затваря посредством магнити.

Сенките са с размер 1,6 гр. всяка или общо 32 гр. Бронзърите и ружовете са по 4 гр. всеки.

Палитрата съчетата прекрасно цветове с матов, блестящ и сатенен завършек. 

Несесерът

Ето и снимки на цветовете, доколкото успях да ги "уловя".

Ружове и бронзъри






Всички продукти са нанесени без база.

Почти всички сенки са много пигментирани. Има 1-2 цвята, при които по-трудно се изкарва цвят, но не бих ги нарекла "провал". Както се вижда от снимките, и единият бронзиращ цвят Chocolate Soleil е с по-ниска пигментираност. 

Блестящите цветове са мазни и силно пигментирани. Някои от матовите се разпрашват малко повече. Брокатените частици в тъмните цветове падат, та при желание за по-интензивен цвят и блясък трябва да се нанасят с потупване и задължително база.




Въпреки малко странния и силен цвят на червилото в гилзата (ако това може да се нарече гилза), нанесено е много приятно, ежедневно и ненатрапчиво.

Lip Injection Color Bomb - Bee Sting

Too Faced A Few Of My Favorite Things Palette е един страхотен подарък за Коледните празници за всеки почитател на грима. Много се надявам скоро да я заредят в някой сайт, доставящ до България или още по-добре - в Сефора.




6 коментара

  1. Много е красива и много я искам, но ще си остана с искането :(

    ОтговорИзтриване
  2. Красива е наистина и не случайно първоначално бях решила нея да си купя за Коледа. Но пак повече от половината цветове на сенките са кафяво-бежово-розавникави...

    ОтговорИзтриване
  3. Аз се колебаех между нея и Vice 2, но съм решила нея да си купя, дали няма шанс пак да я заредят в Сефора или поне в някой чужд сайт? Ти в кои проверяваше?

    ОтговорИзтриване
  4. Докато реша дали я искам, и се изчерпа - сякаш за секунди :))
    Много е красива! Честита да ти е!
    Учудва ме само това за непигментираността на Chocolate Soleil. Имам го като отделен продукт и буквално не смея да го докосна с четката - толкова е пигментиран и наситен - до степен да ме затруднява да работя с него.

    ОтговорИзтриване
  5. Красота! Със здраве да я ползваш, ние ще се надяваме да я докарат пак :)
    Girl's temptations | Latest Haul

    ОтговорИзтриване
  6. Много е красива, и аз исках нея, но беше изчерпана и се задоволих с тази като iPhone!

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up