Shiseido Eye Color Bar


Shiseido Eye Color Bar
Shiseido Eye Color Bar


Момичета, барът отвори и е време за коктейли! И то какви коктейли само... <3

Вече може да намерите на българския пазар новата, лимитирана празнична палитра сенки на Shiseido - Eye Color Bar. Палитрата е с изключително лимитиран тираж, има само 20 бройки в България. Така че ако представлява интерес за Вас - не се колебайте и не чакайте!Shiseido Eye Color Bar

Shiseido Eye Color Bar е с общ грамаж 9 грама и съдържа 9 цвята сенки. Сенките са с изключително качество! Пигментирани, "мазни" и невероятно фини. Празнично усещане за празнично настроение! 

Не си мислете обаче, че получавате само 9 цвята сенки. Както написах в началото на поста - време е за коктейли! В палитрата може да намерите следните "съставки":
- Champagne;
- Noisette;
- Ménthe;
- Parfait Amour;
- Liquorice;
- Cassis;
- Curacao;
- Café;
- Soda.


Така че освен 9-те основни цвята, които имате, получавате и допълнително различни цветове, като над 7-те основни цвята сенки сложите като завършек по малко Сода или Шампанско. Съчетавайте съобразно Вашия вкус и настроение.

Shiseido Eye Color Bar освен красива е и много компактна палитра. Опаковката е направена от гланциран и матиран картон. Разтваря се като книга, в която освен сенките има огледало, както и примерен шаблон за комбинация на цветовете. Затваря се чрез магнит.А ето и самите цветове, нанесени без база. Това са само основните цветове, без комбинации със Сода и Шампоанско:
Какво е мнението Ви за бара на Шисейдо? Какъв коктейл бихте направили? :)16 коментара

 1. Ох, Ел, ще ме вкараш пак в харчове, момиче :D Страхотна е палитрата! А такова ментово зелено, ако знаеш, че си търся от половин година вече :D
  Ще мисля до неделя дали да я купувам, че и без това по-рано няма да мога да стигна до Дъглас :)
  Има ли повторение на цветовете с Вайс 2? Поне да си имам "оправдание" :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Веси, за мен нямат общо. Но ти ги видя и двете, де, та знаеш :)

   Изтриване
 2. Ох, прекрасна ми се вижда. Обаче като съм поръчала Вайс-а, май не е много оправдано поне за мен да вземам и тази. Опитвам се да си се разубедя на глас - хихи.. Честита да ти е!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря :) Тази палитра е много уникална, не само като качество, но и заради комбинацията от цветове, чрез които се постигат нови нюанси <3

   Изтриване
 3. Както и си мислих, много добре изглеждат цветовете . Още по- вече събуди моето любопитство .

  ОтговорИзтриване
 4. Красота! Цветовете не са моите, така че ще си спестя това удоволствие, но наистина изглежда изключително качествена като текстура на сенките и наситеност на цветовете.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Наистина е такава. Това е първата ми палитра на марката и ме спечелиха безвъзвратно!

   Изтриване
 5. <3 Kaто имам предвид и текстурата на тези сенки, направо е зашеметяваща тази палитра <3

  ОтговорИзтриване
 6. Разкошна палитра.Няма да откажа от всички коктейли :)))

  ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up