Clarins The Essentials Palette


На българския пазар вече може да се намери коледната палитра на Clarins - The Essentials Palette. Тя е заредена в магазини Дъглас, което предполага, че я има и в Бюти Зоун. В Сефора още не е налична, не знам и дали ще я получават.

Clarins The Essentials Palette




Clarins The Essentials Palette съдържа 10 броя сенки, всеки от които по 1,3 грама. Като бонус от фирмата са включили и двойна четка за сенки, която на пръв поглед изглежда хубава, както и примерна схема за използване на цветовете.



Самата опаковка на палитрата е от дебел картон, като няма магнит за затварянето й, а ластик, с който се придържа. 


Интересно е, че палитрата с цветовете може да бъде извадена от картонената обвивка. Нямам представа каква е идеята на това изваждане, може би за по-голяма компактност, но реално разликата в големината на палитрата сама по себе си и заедно с картона е минимална.






7 от 10 сенки ми харесват. Мазни (но не чак колкото УД) и силно пигментирани, не се разпрашват. Има 2 цвята, които са откровено долнопробни боклуци (без извинение) и един, който е по средата. Лошите цветове са 1 и 4, а 3 е почти толкова зле.

Сравнения с други палитри, най-вече с Нейкид не искам да правя. Аз не съм фен на "подобните", "еднаквите", "dupes" и т. н. За мен всичко е различно. Да, може да има подобни цветове, но така или иначе всеки цвят е подобен на някой друг.








Когато започна да използвам палитрата и придобия още впечатления ще допълня поста.

Какво мислите Вие? Кларанс добре ли са се справили?



16 коментара

  1. Не изглежда лоша, но не е и нещо спиращо дъхът :D каква е цената и?

    ОтговорИзтриване
  2. Доста разочароващо, честно казано. Аз и преди не исках да купувам поредната "кафява" палитра, но сега съвсем не мисля, че си заслужава. Като започнем от евтината опаковка с картон и ластик (особено второто много го мразя за опаковане) и в добавка лошите сенки и не особено впечатляващите цветове на останалите, Кларинс можеше да се постараят повече според мен ;)
    Ел, а ти защо си я купа, след като имаш LORAC PRO :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Реално с Про-палитрата са много различни и като цветове, и като качество. Всъщност Про палитрата е много класи над всичко, което съм пробвала. Мисля скоро да посветя пост на нея, а и непременно ще ти я покажа като се видим.

      Изтриване
  3. Добре изглежда, но мисля че този път ще взема Naked 3, някак си повече ми допадат цветовете. Ел мерси за публикацията беше ми полезна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм била полезна. Аз още не чудя за Нейкид 3, но като знам колко са ми слаби ангелите, предполагам какъв ще е крайният резултат :)

      Изтриване
  4. Много е красива на външен вид, но мисля, че и аз ще предпочета Нейкид 3. Благодаря за ревюто, беше много полезно. :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази Коледа май повечето ще пишем еднакви писма към Дядо Коледа? :)

      Изтриване
    2. Абсолютно! :-)
      Ел, Нейкид 3 кога излиза? Имам спомен за след нова година, което не е най-добър вариант за продажбите.

      Изтриване
    3. В САЩ тъкмо я пуснаха в сайта на УД. За UK знам, че ще е средата на декември.

      Изтриване
  5. Аз я пробвах в магазина. Не ми хареса липсата на интензитет на цветовете. За тези пари можеха да направят по добър продукт. Особенно като се знае, че УД пускат нова палитра.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 7 от цветовете всъщност са с много добра интензивност и то без да използвам база. Факт е обаче, че не е топ-продукт и спокойно може да бъде пропусната :)

      Изтриване
  6. Благодаря, Стефи :), изненадата за мен е, че е по-светла, отколкото очаквах :( напоследук търся по-тъмни тонове за опушване и се надявам номер 7 и 10 да стават, но ...не съм сигурна, че я искам - не е като да нямам такива цветове :)

    Все пак - да не избързвам със заключенията - преди да съм я видяла1

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Трябва да се пробва със сигурност. Наистина тези 3 цвята, които съм написала като лоши много развалят "вкуса" от палитрата :(

      Изтриване
  7. Мен пък доста ми харесва и съм голям фен на Clarins. Дано успея да се вредя за някоя, защото в момента не съм в София.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че още я имат. Според мен няма да се изчерпа много бързо :)

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up