Нови придобивки


* Clarins The Essentials Palette;



* CND Vinylux Red Baroness;

* CND Vinylux Top Coat.




10 коментара

  1. Ох, в първия момент си помислих че е Naked3 и ви викам ееееееееееееее...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина има някаква прилика :) За съжаление няма кой да ми я прати Нейкид 3 толкова рано :)

      Изтриване
  2. Хихи, и на мен палитрата много ми прилича на Нейкид 3 :D

    ОтговорИзтриване
  3. Охо, Vinylux! Честито!
    Точно в момента съм с An Affair in Red Square на OPI, който е много близък до Red Baroness. Вчера, когато се лакирах, го покрих с Vinylux Top Coat и дори визуално стои много по-готино, плътно и стъкленно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поли, и на мен ми се сториха много еднакви, но другите цветове не ми харесаха толкова, а исках да я пробвам тази серия. Очакванията са ми големи!

      Изтриване
  4. Elle, дано коментарът ми не бъде разбран погрешно - с истинско удоволствие следя блога ти и много се радвам на всички твои нови придобивки. Липсват ми обаче по-подробните отзиви и впечатления. Уви, снимките не изчерпват един наистина добър блог - нужно е и съдържание. Да, изисква усилия, но съм сигурна, че би могла да превърнеш блога в едно наистина ценно, полезно и незаменимо място.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно съм съгласна с всичко написано! И искрено искам да пускам повече ревюта, но истината е, че не ми стига времето. Разбира се, не съм най-заетият човек на света, но снимането, селекцията и самото писане (особено то) на мен ми отнемат много време. А сега, когато и денят е много по-къс, не мога да се организирам със снимането, а то е важна част от ревютата. Много искам да уточня, че постовете с Нови придобивки не ги правя, за да се "фукам" или нещо такова. Това е моят начин да си съставя списък с нещата, които съм взела, за да мога да предвидя за ревюта. Всъщност наистина не ми се иска да се оправдавам. Факт е, че съдържанието на блога е бедно и се надявам това скоро да се промени.

      Наистина благодаря за коментара - за мен всяко мнение е важно!

      Изтриване
    2. Ето че бях разбрана правилно - изобщо не си правя труда да следя, камо ли да оставям коментар в блогове, които не са ми интересни. Но именно, защото тук виждам много потенциал, написах горното. С най-добри чувства. А за придобивките - разбира се, че ще ги публикуваш. Голяма радост са! Поздрави!

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up