[TAG] Какво нося в дамската си чанта


Ха, трета публикация за един ден?! Да не повярва човек :) Всъщност не вярвам, че тази би била особено интересна, но гледайки "Кости" реших да ви досадя още малко със себе си.

И така - за начало самата чанта. Обичам Обожавам дамските чанти. Искам ги всички и ги искам сега! Истината обаче е, че използвам най-вече 3 или 4. Избирам с каква чанта да съм според това какви бижута нося. Ако съм със сребро, чантата трябва да е със сребърни елементи, логично ако съм със златни бижута, то и чантата трябва да е с подходящите елементи. Та това е най-носената от мен чанта, когато съм в сребърен период :) ОБОЖАВАМ Я! Още като я видях в магазин и знаех, че трябва да я имам. Падам си точно по такъв тип "торбести" чанти.




И сега към съдържанието. Не нося много неща - портмоне, несесер, очила и в случая ветрило. Ключове рядко нося в себе си, а телефонът винаги е в ръката ми.


Ветрилото:


Портмонето:


Очилата - и за тях важи правилото за съчетаване с бижутата. Това е един от вариантите за сребърните бижута.


И съдържанието на несесера. Първо малко за самия несесер. Много любим. Беше подарък към покупка от магазина на Korres в Сердика Център. Има две разделения и чрез капси може да седи сгънат на две или разгънат. В едното разделение нося пила за нокти, хапчета за главоболие, носни кърпички и мокри кърпички (btw тези мокрите на Essence са ужасни!).


Във второто разделение нося разни грим продукти и консумативи. Искам да уточня, че никога не оправям грим, когато съм навън или в офиса. Това са просто неща, които не знам къде да сложа и затова държа в несесера :) - огледалцето ми (с него се гримирам принципно), няколко мостри на спирали, мостри на околоочни кремове, продуктите ми за вежди, пинсета, балсам за устни и някое и друго червило.



Какво носите вие в дамската си чанта? И подновявате ли грима си през деня? Чакам вашите отговори в коментарите. Хубава вечер от мен :*

EDIT: По идея на Teia Ted преправям поста на ТАГ-пост. Няма да изброявам поименно тагнатите, но приканвам на когото му е интересно да се включи :) 




16 коментара

  1. защо не пуснеш поста като таг? ще бъде забавно :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пишейки поста си помислих дали да не "предизвикам" и други блогърки да направят такава публикация. Ей сега ще коригирам :)

      Изтриване
    2. утре се заемам с тага :-)

      Изтриване
  2. Бъди сигурна, че и аз ще пронося ветрило в женската си чанта. Изключително женствен и елегантен аксесоар. Стига да е красиво, като твоето, разбира се.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Голям помощник е в горещите летни дни <3 Това е представителното ветрило :) Имам и друго, което е като Предводителят на кича :)

      Изтриване
    2. Али, ти не си ли донесе от Азия едно? :-)

      Ел, Пътеводителят звучи интересно :-Р

      Изтриване
  3. Много интересна публикация :) Винаги съм мислела, че жените, които носят "торби" взимат поне половината тоалетка със себе си :D Все пак трябва да се сложи нещо в това огромно място :D Аз обичам малки чанти и нося дори повече неща от теб в тях :D В моята чанта, освен изброените от теб (без ветрилото), нося ключове, телефон, слушалките и зарядното за телефона (винаги забравям да си заредя телефона навреме и за това винаги си нося зарядното :D), една малка чантичка от тези на dM за многократна употреба (като се набутам в някой магазин през дена, все намирам какво да купя, а мразя да събирам всякакви пликчета в къщи, пък и е по-еко ;)), малко сгъваемо гребенче и понякога пакетче дъвки. Направо цял арсенал в сравнение с теб :D
    Грима през деня не подновявам, освен червилото. Но винаги носа гримове с мен, защото сутрин обикновено нямам време да си довърша грима в къщи и го правя в офиса :D По някога за целта нося цяла палитра с мен :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, идея си нямам къде ги събираш всички тези неща, които изброи :)

      Изтриване
  4. Отдавна се чудя дали да не направя този таг, но сигурно всички ще се шокират колко ненужни неща нося в чантата си.
    А козметичните продукти винаги ли си ги носиш в кутийките? При мен всичко картонено се съсипва за нула време.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, опаковки хвърлям на мига. Сега пазя само заради блога - за снимки и информация за състава.

      Изтриване
  5. Eхааа, ще се включа :) Ама мисля да го направя с видео <3
    Портмонето ти е трепач <3

    ОтговорИзтриване
  6. Портмонето и очилата обират всички точки :) Жестоко.

    Аз също имам над 10 чанти.. ако не са и маалко повече, но нося 2-3 в повечето време. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :)
      Чантите никога не са достатъчно! Винаги може и още :)

      Изтриване
  7. Портмонето и мен ме грабна. Страхотно е Ел :)
    Обожавам чантите и имам голям арсенал, но и аз като теб нося 3-4. И понеже ми е много тягостно да местя постоянно разни неща от едната в другата всяка съм я заредила със сухи и мокри кърпички и 1 дезодорант. Останалото - портмоне, телефон, ключове, документи задължително. Понякога нося и несесер с гримове, когато след работа имам излизане да си освежа грима, но ако директно се прибирам не го нося, даже и червилото не си подновявам :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е неприятно местенето на нещата от една чанта в друга. Аз затова съм набутала каквото мога в несесера. Прехвърлям само несесера и портмонето и съм готова.

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up