Huda Beauty Nude Obsessions


Здравейте,
Днес в блога ще Ви представя трите нови мини-палитри на Huda Beauty, а именно Light Nude Obsessions, Medium Nude Obsessions и Rich Nude Obsessions.



Извинявам се за следите от пръсти по огледалата

Палитрите са изключително компактни и могат да се носят както при пътувания, така и във всекидневието в дамската чанта/раница. Опаковките са направени от пластмаса и поне за мен са изключително красиви на външен вид (а дори не харесвам животински/змийски принтове). От вътрешната страна на капачето има огледало, а в палитрата липсват каквито и да е апликатори/четки.

Всяка една от палитрите съдържа по 9 цвята сенки. Всяка сянка е с големина 1,1 гр. Палитрите може да намерите в магазините на Sephora, а цената им е 66 лв. за брой.

Сенките са произведени в Китай и са част от перманентната линия на марката.

Цветовата селекция в Light Nude Obsessions, Medium Nude Obsessions и Rich Nude Obsessions е разпределена в 5 матови и 4 блестящи цвята.


Когато пробвах с пръст матовите сенки, бях леко разочарована. Както виждате и на снимките, те хич не се "суочват" добре. На око обаче е съвсем различно.

Матовите сенки имат сравнително слаб пигмент при нанасяне с четка. Не се разпрашват въобще и това в комбинация с пигментираността им ги прави изключително лесни за работа. Цветовете позволяват постепенно наслояване и наистина дори и начинаещ би се справил отлично без никакъв проблем. Този по-слаб пигмент не считам в никакъв случай за минус.

При преливане, отделните цветове се запазват като такива, тоест не се притеснявайте, че от блендирането като краен резултат ще получите едно общо, неясно петно. Не, ще има съвсем осезамена градиация между цветовете - ефект, който аз търся.

Блестящите цветове са абсолютно разкошни както като пигмент, така и като консистенция/текстура. Имат силна интензивност и добавят доза вълшебство към всяка една визия. Ако ги нанасяте със суха четка е възможно да имате прашинки цвят или блясък посипан по лицето. Препоръчвам блестящите цветове да се нанасят или с навлажнена четка, или директно с пръст. Не забравяйте, че може да добавяте и допълнителен ефект към блестящите сенки, като ги смесвате/наслагвате.

Цветово смятам палитрите за много добре съчетани. Medium и Rich не ми стигат за цялостен грим поради липсата на светъл матов цвят, но аз така или иначе рядко използвам само една палитра. Много ми допада това, че с матовите цветове във всяка от палитрите, мога да направя цялостен изцяло матов грим. Цветовете се комбинират превъзходно помежду си.

Лично аз харесвам най-много Medium Nude палитрата. Веднага след нея се нарежда Rich, а на последно място в личната си класация слагам Light. Причината е, че тя ми е някак прекалено скучна (моля, ако е любима за Вас - не ми се обиждайте!). Двете по-тъмни палитри ме вдъхновяват много повече, но пък най-светлата е особено подходяща за по-лек, ежедневен грим.

Най-любимият ми цвят и от трите палитри, е крайният, последен цвят от Medium Nude, който е прелестна комбинация между лилаво, златно и зелено. На снимка това трудно се забелязва, обаче. И като казах снимка, забелязах, че всеки последен ред от предходната палитра е като преход към следващата. Тоест последният ред от Light Nude ни настройва за Medium Nude, респективно последният ред от Medium Nude е като начало за Rich Nude.

Интересно ми е Вие харесвате ли тази серия и коя палитра Ви допада най-много?

Huda Beauty Light Nude Obsessions





Huda Beauty Meduim Nude Obsessions





Huda Beauty Rich Nude Obsessions









Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up