Chanel Rouge Allure Ink Fusion 802, 804, 812, 818 & 824



Здравейте,
Днес ще Ви споделя моите впечатления от новите течни Rouge Allure Ink Fusion-червила на Chanel.





Серията включва общо 12 матови нюанса, като 4 от тях са лимитирани. В този пост аз ще Ви покажа 5 цвята, а като бонус ще включа и един цвят от серията Rouge Allure Ink. Цветовете, които ще Ви представя, са:
 - 802 Beige Naturel;
 - 804 Mauvy Nude;
 - 812 Rose Rouge;
 - 818 True Red;
 - 824 Berry;
 - 222 Signature (Rouge Allure Ink).

Всеки цвят съдържа 6 мл. продукт. Цената на червилото е 72 лева, а серията вече е налична във всички магазини, оторизирани да продават продукти на Chanel.




От сега Ви казвам, че в този пост ще прочетете само и единствено суперлативи!

Rouge Allure Ink Fusion имат изключително лека текстура, което е и нещото, което най-много ми хареса в серията. Независимо дали нося червилото час, два или цял ден, дискомфорт не чувствам. Съвсем леко изсушаване започва да се появява около 10-тия час след нанасянето, но подчертавам - наистина леко.

Червилата имат отлична трайност. При мен единствено мазната храна може да наруши безупречния вид на червилото, като то се изтрива само в основата на устните и след бързо подновяване - цветът изглежда отново идеално.

Rouge Allure Ink Fusion имат матов финиш (при Rouge Allure Ink финишът е по-скоро сатенен). Не си представяйте онзи сух, пълен мат от зората на течните червила. Не! Става дума за съвсем красив, естествен мат, който не кара устните да изглеждат загубили живеца си 😄

При нанасяне, на червилото са му нужни около 2 минути, за да "засъхне" в мат. При мен не се разтича в линиите около устните. Освен това трансферирането при допир е минимално.

Пигментът на Chanel Rouge Allure Ink Fusion е много добър. Може да го нанасяте само на един пласт и така ще получите плътен и наситен цвят, но все пак ако желаете той да бъде дори по-ярък, без да се притеснявате нанесете и втори пласт. Текстурата на червилото го позволява. Няма да имате проблем нито с прецизното нанасяне, нито ще усетите формулата по-изсушаваща с два слоя червило.




От предоставените ми цветове, не ми допада единствено Beige Naturel, защото прекалено много се слива с тена ми и сякаш просто изтрива устните. От останалите не мога да избера фаворит, защото обожавам всички. Аз нямам никакъв проблем с носенето на тъмни, червени или ярки цветове, така че намирам всички подходящи за моето ежедневие. 


Chanel Rouge Allure 222 Signature

Chanel Rouge Allure Ink 802 Beige Naturel

Chanel Rouge Allure Ink 804 Mauvy Nude

Chanel Rouge Allure Ink 812 Rose Rouge

Chanel Rouge Allure Ink 818 True Red

Chanel Rouge Allure Ink 824 Berry

Благодаря на Chanel за възможността да пробвам тази серия. Чакам с нетърпение колекцията да бъде заредена в България, за да избера още няколко цвята. Chanel Rouge Allure Ink Fusion за мен се оказа страхотно попадение!

П. С. Смятам, че снимките на цветовете са сравнително достоверни, като бих отбелязала, че на живо 824 Berry е малко по-тъмен. Разбира се, най-добре би било да разгледате червилата реално в магазин, за да имате най-точна представа за цветовете им.



* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up