Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder


Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

Още едно ревю, което влиза в графата "Излишни" поради изчерпани наличности, но все пак.....

Новият хайлайтър на Шанел, носещ звучното име Camélia de Plumes, е част от коледната колекция на марката. Тази колекция от миналата седмица вече е заредена в магазините в София (не знам дали е налична в останалите градове) като топ-продуктът от нея е именно Camélia de Plumes.



Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

Малко основна информация: Camélie de Plumes е с големина 8 гр. Цената на хайлайтъра е 112 лв. Опаковката е класическата за марката - черна правоъгълна кутийка с щамповано логото на Chanel върху капачето. Има и велурен калъф, в който освен пудрата, в отделно джобче има малка четка за нанасянето й.

Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

Още с първите промо-снимки този хайлайтър привлече вниманието на почитателите заради нетипичния си цвят. Лично аз дълго време търсих хубави снимки, за да мога да преценя искам ли го или не. Когато го пробвах в магазина разбрах, че нито една снимка не дава абсолютно точна представа как изглежда хайлайтърът в действителност. Когато си го купих лично си обещах, че ще направя всичко възможно снимките ми да бъдат максимално реалистични, за да могат да бъдат полезни на хората, които се чудят дали да си купят този хайлайтър.

За съжаление наруших обещанието си - цялата, истинска красота на Camélia de Plumes не може да бъде уловена от фотоапарата, или поне аз не успявам да го направя.

Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

Колкото ревюта има на Camélia de Plumes, толкова са и описанията й. Всеки блогър вижда хайлайтъра по различен начин. Аз ще направя моето ревю като съм напълно на ясно, че ще има хора, които няма да се съгласят с мен. Все пак - въпрос на усещане ;)

Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

За мен цветът на Camélia de Plumes е смесица между платина и бяло злато. В самата опаковка платината се забелязва повече, но когато се нанесе на кожа, поне при моята, се появява и злато с бяла основа. Аз обичам хайлайтърите и ги нанасям щедро. Интересното при този е, че когато се нанесе с лека ръка явно се виждат блестящите частички. Когато се напласти малко повече и разнесе (за предпочитане с пръсти), сякаш тези частички се разтопяват и вече не се виждат като единици, а като една обща, блестяща маса. Получава се наистина страхотен ефект. Като на заскрежена кожа, с лек мокър ефект.

Самата текстута на Camélia de Plumes е прекрасна. Не се праши по никакъв начин, усещането е като при т. нар. "мазни" консистенции. Щампата представлява цвете Камелия, направено от пера (което е пределно ясно и от името на хайлайтъра ;) ). Щампата е много релефна и ще остане видима дори и след много ползвания. За справка - щампата на предишния хайлайтър на Шанел (ако не ме лъже паметта - от пролетната колекция през 2013г.) изчезна с първото ползване.

Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

Chanel Camélia de Plumes Highlighting Powder

Тъй като съм наясно, че този хайлайтър е вече почти неоткриваем, не ми се иска да го казвам, но все пак - много е красив. Много! Имам го едва от няколко дена, но не спирам да го нося и не мисля, че скоро ще спра. За мен, Camélia de Plumes е един от най-успешните продукти, които Chanel лансираха през тази година. Ако имате възможност - вижте този хайлайтър на живо. Не разчитайте на снимки, независимо мои или на други блогъри. Като човек, който прегледа стотици снимки Ви казвам, че Camélia de Plumes трябва да се види, за да разбере човек какво всъщност представлява. Особено дамите с по-светла кожа мисля, че много ще го харесат :)



9 коментара

  1. Много, много е красив!

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен си уловила поне малко от красотата, но пък снимките ти добре съвпадат с това, което си описала, че представлява продукта :) Сребриста красота! <333

    ОтговорИзтриване
  3. Много приятна текстура, само където хич не ми допада цвета :) не си падам по сребристите нюанси :) но не може да се отрече, много е красив :)

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошен <3 Хем съм момиче на по-топлите, златисти хайлайтъри <3

    ОтговорИзтриване
  5. Невероятна красота е това :) Прекрасен е, но хич няма да ми отива..

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up