Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet


Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet
Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet
Бях загубила вяра в лаковете за нокти. Бях се примирила, че колкото и да са "хай енд", просто не са създадени да се задържат непокътнати върху ноктите ми за повече от 24 часа. А да дадеш около 50 лв. за лак за нокти, който трябва да сменяш всеки ден, някак не ти носи удоволствие. Всичко това се промени в мига, в който пробвах този красив лак на Marc Jacobs.Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet

Първият ми досег с козметичната линия на Marc Jacobs беше преди няколко месеца, когато си взех четката за бронзър на бранда. Имам много четки за грим, повечето от които са на доста високи цени. Никоя от тях, дори тези на Том Форд, не излъчва такава класа като четката на Джейкъбс. Просто веднага се вижда за какво е даден всеки един лев от цената. Феноменална четка като външен вид, изпълнение и функционалност. Точно тя ме накара да обърна по-специално внимание на козметичната линия на бранда.

За съжаление козметиката на Марк Джейкъбс не се предлага в България. Знам, че я има в американската Сефора (която вече доставя до Великобритания, откъдето може да се ползва посредник за превоз до България) и френската Сефора (откъдето също може да се ползва посредник за доставка до България). Фактът, че не мога директно и бързо да си взема нещо от бранда обаче още повече засилва желанието ми да пробвам нови и нови неща :) Благодарение на добри приятели успях да се сдобия освен с четката, така също и с два лака за нокти и две палитри. И Ви гарантирам, че всички те са невероятно качествени.

Но нека се върна на лака. Както вече споделих, останалите ми лакове се белят за по-малко от ден. Независимо дали са на Chanel, Dior, Estée Lauder, MAC или OPI. И това ме вбесява. Реших обаче, че явно вината е в мен, в моята нокътна плочка. Ок, явно има нещо вярно, но ако наистина е така, защо тогава лакът на Marc Jacobs седи без никакви забележки повече от 5 дена?! Да, Marc Jacobs върна вярата ми в лаковете :)

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet

Цветът е прекрасният Blue Velvet, номер 132. Красотата на всички сини нюанси, морското дъно и безкрайността на небето вкарани в един-единствен лак за нокти. Синьото не ми е любим цвят, даже напротив, но синьото в този лак - то е толкова красиво и необикновено, че няма как човек да остане безразличен.

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet

Лакът се нанася с лекота, без да става на черти или да образува балончета. Дори и на един пласт цветът е плътен и наситен. Съхне бързо, издържа много :) Бях малко уплашена от махането му, тъй като бях видяла в един блог много страшни снимки на оцветени от лака нокти и кожа. Уплахата ми обаче беше излишна. Много лесно изтрих лака с лакочистителя на Сефора.

И едно много важно уточнение - лакът е с мателен финиш. Не перлен, в никакъв случай перлен. Силно металически ефект.

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet

Цената на лака е 19,90 евро, а съдържанието 13 мл. Шишето е много красиво и интересно. Единствената ми забележка е за капачката, която скърца все едно ще се счупи всеки момент.

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 132 Blue Velvet
Състав
Надявам се скоро да Ви представя и останалите продукти на Marc Jacobs Beauty, които имам. А ако Вие имате възможност - непременно пробвайте козметиката на бранда. Няма да съжалявате.


6 коментара

 1. Изглежда божествено! Благодаря за съвета, ако мерна някъде продукти на бранда ще им обърна по-специално внимание.
  И както винаги радваш окото с прекрасни снимки, а душата - с интелигентен текст!

  ОтговорИзтриване
 2. Самата опаковка е невероятна! Толкова е красива, че само да я гледаш ти доставя удоволствие.. А цвета също е прекрасен!
  Харесвам Марк Джейкъбс - ароматите, чантите, обувките и съм сигурна, че и козметиката на бранда е на ниво!
  С нетърпение очаквам да споделиш мнение и за останалите ти покупки :)

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотен! Опаковка, цвят ... ♥

  ОтговорИзтриване
 4. В началото ми заприлича на парфюм шишенцето :) Много красив!

  А какъв цвят е другия лак?

  ОтговорИзтриване
 5. Много се ядосвам, че като бях в Сефора в Париж, не отделих време на щанда, за да видя нещата наживо :) ще гледам да поправя тази грешка. Лакът е невероятен :)

  ОтговорИзтриване
 6. Принципно лаковете са направени за един ден наистина.
  Това е най-точния козметичен канон на истинската дама - тя слага лак сутрин и на вечерта го сваля, ноктите почиват една нощ и на следващия ден друг лак.
  Точно затова основните качества на лаковете от най-високия клас, освен оригинален цвят, са: равномерна и плътна покривност още от първи слой без баз и топ лак, силен собствен блясък от един слой, и бързо и почти моментално изсъхване, слагаш, съхне за максимум 5 минути , носиш и на вечерта сваляш.
  Пробвай например да носиш Chanel по този начин и ще видиш , че ще си доволна.
  Разбира се има и много издръжливи лакове от високия клас, но и ноктите ти трябва да са в добро състояние, за което е от значение и лакочистителя вземи си поне на Зоя, щом имаш проблеми - при мен Диор и Шанел са издържали на два пласта, с база и топ и 11 дни, не съм имала намерение да ги пробвам чак толкова дълго, но стана случайно , пътувах и нямах време за смяна на лака.
  Така че лаковете от високия клас са си много добре като издръжливост.

  ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up