MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara



Във връзка с обещанието си, че ще се опитам да правя публикации и за друго освен лакове, червила и сенки, днес се постарах да направя нещо по-различно. Е, не бих казала, че се получи кой знае колко добре, но е начало. "Първо се научи да ходиш, а след това се опитай да тичаш".

MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara
MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara
Малко история за това как се спрях на спиралата на MAC Extended Play Gigablack Lash.

Откакто започнах да се гримирам повече, започнах да слагам спирала и на долните мигли. Истински изненадана бях, когато разбрах, че има специална спирала за долни мигли. Специално за тях?!? Козметичната индустрия на спира да ме изненадва..... Та това е спиралата на Clinique Bottom Lash Mascara. По спомен цената й е около 36 лв.

Разбира се, веднага си взех тази спирала и бях много доволна от нея. Даже и сега бих била, но спрях да я купувам. Спрях, защото последните 2 спирали, които купих, бяха откровено сухи. Взех ги от различни магазини, така че не мисля, че не са съхранявани добре. Не знам каква е причината за лошото им състояние, може би бяха залежали, може би не много хора си купуват спирали специално за долните мигли, но е факт, че Bottom Lash Mascara вече не ми носеше никакво удоволствие и облага при ползването.

В едно от клипчетата си, Ники, която аз обожавам и смятам за най-перфектния, креативен и способен гримьор в You Tube (каналът й може да разгледате ТУК, а блогът й ТУК), похвали MAC Extended Play Gigablack Lash като отлична спирала за долните мигли. Не ми трябваше да чуя и дума повече - щом Ники препоръча нещо, значи е добро.

MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara
MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara
Според описанието на производителя, MAC Extended Play Gigablack Lash е спирала за удължаване, извиване и обем на миглите. Определено мога да заявя, че с първите две се справя идеално. За обема има какво още да се желае. Все пак трябва да отбележа, че аз никога не напластявам спиралите и сигурно това е продуктът, на който отделям най-малко време. При напластяване може би резултатът за обем ще е различен, но пак в рамките на естествената визия, а не драматичния ефект.

Спиралата има много силен черен пигмент и оцветява дори и светлите мигли с лекота. Дълготрайна е. Не се разтича или рони. Махам я с двуфазен лосион за премахване на очен грим. Изискват се малко повече усилия за свалянето й поради силния черен пигмент.

Дългата и тънка четка е това, което прави MAC Extended Play Gigablack Lash изключително удобна за нанасяне на долните мигли. 

Цената на спиралата е 36лв., а количеството 5,7 гр.

Без спирала

MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara

MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara

Определено съм много доволна от ефекта на Extended Play Gigablack Lash. Ако Вие интересно да пробвате някоя спирала на МАК, то тази е една страхотна опция.

P. S. Специални благодарности на Elissabat за помощта по време на снимките ;)




2 коментара

  1. Кукличката, кукличката!! Кукла е! : )) От къде? Просто е прекрасна и много ми хареса :))

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up