Giorgio Armani Eyes To Kill #3, #22, #25 & #28


Giorgio Armani Eyes To Kill
Giorgio Armani Eyes To Kill
Днес е ред да Ви разкажа за едни много интересни сенки. 

Giorgio Armani Eyes To Kill са едни от най-популярните единични сенки на хай-енд бранд. И славата им никак не е случайна или незаслужаена.


Giorgio Armani Eyes To Kill
Giorgio Armani Eyes To Kill
Първият ми досег с Eyes To Kill беше през лятото на 2013г. Бях на почивка, но въпреки това си правих задължителната всекидневна проверка на всички сайтове, за да видя какво ново е пуснато в продажба.

Така разбрах, че в House of fraser е налична лятната колекция на Giorgio Armani. От много време исках да пробвам именно Eyes To Kill, но все не се наканвах да си поръчам, донякъде заради цената, донякъде заради невъзможността за лична проба.

Та, в този слънчев летен ден, ровейки из сайта видях, че от лимитираните летни цветове на Eyes To Kill е останал само един брой от един цвят. Като видя, че нещо е последно и някаква вътрешна сила ме кара на мига поръчам :)

Та няколко седмици по-късно вече държах в ръцете си прекрасния, лимитиран цвят 22 Rose Popillia.

Стига толкова локуми, време е за малко по-конкретни писания.

Giorgio Armani Eyes To Kill 3

Giorgio Armani Eyes To Kill 28

Giorgio Armani Eyes To Kill 22

Giorgio Armani Eyes To Kill 25


Giorgio Armani Eyes To Kill представляват пресовани прахообразни сенки. Текстурата им е много различна от предлаганите сенки в бурканче на Шанел и Диор например. Докато те са тип мусообразни, Eyes To Kill няма никаква въздушност в текстурата си. Сенките са си класическите прахообразни, просто пресовани. По това си приличат с L'Oréal Infallible Eyeshadow.

Eyes To Kill се предлагат в над 15 перманентни цвята. Отделно има лимитирани, но не във всяка колекция на Giorgio Armani. Сенките са с много интензивен пигмент и са по-подходящи за вечерен грим или поне цветовете, които аз имам. 

Цената на Giorgio Armani Eyes To Kill е 26,50 лири, което заедно с факта, че марката не се предлага в България, са единствените недостатъци на продукта. Всяко бурканче съдържа 4 гр. продукт. Козметиката на Armani може да си поръчате от www.houseoffraser.com, www.selfridges.com, www.harrods.com.

Когато избирах какви още цветове освен номер 22 да си поръчам, прекарах дълго време на ровене в Интернет. И през цялото това време си казвах "Защо толкова се превъзнасят по тези сенки? Изглеждат съвсем обикновени?!". Да, ама не :) Никак не са обикновени. Напротив, много специални и изключителни са. Освен, че са пигментирани, освен че са дълготрайни, освен че не се разпрашват, те са интересни, те са уникални. Защо? Защото не са в един цвят. Всяко едно бурканче съдържа поне по 2, най-често и повече различни цвята. Например най-любимият ми цвят 22 Rose Popillia е цвят, който никога не съм виждала преди и не мисля, че някога ще видя при друга марка. Той е розов, той е лилав, той е златен, той е сребърен, той е сив, той синее. Той е всеки път различен, всеки път уникален и неповторим. Променя се в зависимост от светлината, променя се и в зависимост от това колко пласта са нанесени. Цвят "Хамелеон". При останалите три цвята също се забелязва тази неповторимост и промяна, но не е така интензивна, както при #22.

Друга причина, поради която от снимки не успях да се впечатля от сенките е, че всъщност нито една снимка не показва истинския цвят на продукта. Моите снимки не правят изключение. Бих казала, че дори ме е срам да Ви ги покажа, но все пак трябва да пусна публикацията, трябва да Ви разкажа за Eyes To Kill и трябва да има снимки. Но Ви предупреждавам - снимките не показват дори и минимална част от това, което се вижда на живо. На снимките сенките изглеждат плоски и обикновени, а те са многопластови и "обикновени" е последната дума, с която може да се опишат.

Giorgio Armani Eyes To Kill 22

Giorgio Armani Eyes To Kill 25

Giorgio Armani Eyes To Kill 3

Giorgio Armani Eyes To Kill 28

Не знаех, че е във възможностите ми да напиша толкова дълъг пост :) High Five за мен ;)

Надявам се скоро от фирмата да пуснат още лимитирани цветове и като го направят - този път няма да чакам да остане само една бройка :)

Ще ми е интересно да ми разкажете изпробвали ли сте нещо на марката и също така ще се радвам на мнения за сенките на L'Oréal Infallible и кои цветове си заслужават.

Благодаря Ви, че ме четете :)




13 коментара

  1. Оставят без дъх!

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Всеки заслужава такова съкровище в колекцията си <3

      Изтриване
  3. Изглеждат толкова красиви и блестящи :)) и в подходящи ръце като твоите представям си какъв красив грим се получава :) аз съм използвала тъмно сините сенки на L'Oréal Infallible, но не ми допадат като текстура. Иначе са добре откъм пигментация :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много :)
      Аз си взех едни синички на Л'Ореал, но в бурканчето ми харесват повече, отколкото на око :(

      Изтриване
  4. Харесва ми фактът, че са пресовани, доста по-удобно от прахообразните пигменти на INGLOT, които обожавам. Мисля, че те са единственото, което се доближава до тези сладурчета :) Благодаря ти за ревюто, ще ги прегледам ;) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много са удобни за работа определено. Няма никакво разпрашване. Истински се ядосвам, че марката не се предлага в България, за да може човек спокойно да разгледа и хареса.

      Изтриване
  5. № 22 са направо разкошни!

    bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни са и са в правилните ръце, които могат да творят прелести с тях, а не просто да ги притежават.

    ОтговорИзтриване
  7. Всички цветове ми харесват, страхотни са!

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up