Armani и Sephora раздават подаръци


Сефора определено е любимият ми магазин за козметика. Някой път ще Ви разкажа по-подробно как ме спечелиха и защо искам да пазарувам именно там.

Повод на днешната публикация обаче е фактът, че Сефора отново раздава подаръци, този път в сътрудничество с Армани.




През целия месец юни при покупка в магазини Сефора на продуктите на марката Армани на стойност над 130 лв. получавате 20 мл. аромат Армани по избор.

Ароматите-подарък, от които може да избирате са:

* Giorgio Armani Armani Code


* Giorgio Armani Acqua di Gioia


* Giorgio Armani Armani Code Ultimate


* Giorgio Armani Acqua di Gio



Тези мини-опаковки освен супер, ултра сладки, са и невероятно удобни за носене в чантата през деня или пък по време на път. Така че ако ароматите на Армани представляват интерес за Вас, сега е подходящ момент да се сдобиете с някой.







6 коментара

  1. Аз също обожавам Sephora, сега имат много интересни предложения за доста продукти.
    P.S. Благодаря, че сподели сайта за пигментите, днес си получих моите и не мога да им се нарадвам. Има опасност да свършат само от мацане на ръката :)) Ти твоите само с мокра четка ли ги нанасяш? Използваш ли mixing medium или някоя по-интересна база?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честита поръчка :) Малко са пристрастяващи :) Кои цветове си взе?
      Обикновено нанасям директно със суха четка. Ако искам да са по-наситени или металически, пръскам четката с Fix+ на Мак, но става и с вода. База ползвам винаги и за всеки грим само на NYX HD Eyeshadow Base.

      Изтриване
    2. Взех си Vanilla, Cheers My Dear, Old Gold, Magenta Madness Red Electric. Първите три са страхотни, а последните две не могат да застанат добре и за това се чудех как да ги слагам.

      Изтриване
    3. Страхотен избор, браво! <3
      Как така "не искат да застанат"? Какво се получава?

      Изтриване
  2. Сефора ме спечелиха преди 2 години и бях толкова щастлива . Много хубав спомен от тогава ,а стана случайно направо на майтап. И когато мога не пропускам да посетя магазина и да си купя нещо или поне по телефона да си поръчам. Само не съм фен на куриерската фирма с която работят, но пълно щастие нямало.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С коя фирма работят?
      Страхотно удоволствие ми е да пазарувам там. Всички са толкова мили, отзивчиви и компетентни <3

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up