Shadow Shields - самозалепващи се пластири, предпазващи зоната под очите по време на гримиранеСтрахотно заглавие измислих, нали? ;)

Искам да Ви представя тези страхотни пластири, които вече няколко месеца са моят пръв помощник при поставянето на грима на очите.
Shadow Shields представляват многофункционални самозалепващи се пластирчета, които са с форма на полумесец. Те служат за предпазване на зоната под очите от падналите пигменти по време на грим.


Знаете, че предпочитам по-силния грим на очите. Често използвам тъмни цветове сенки, брокати, сенки с шимър частици, пигменти. При употребата на всички тези продукти често има цветни частици падали по бузите ми. Което определено не е приятно, защото трябва да коригирам грима. Винаги гримирам първо лицето, след това очите. Следователно ако използвам някой от горепосочените продукти и частиците попаднат по вече гримираното ми лице, или трябва да трия с кърпичка, или да гримирам отгоре. Да, странни навици имам :) Е, благодарение на тези пастири не е нужно вече да се притеснявам.


Как се използват: в единия си край пластирите имат отлепваща се част, тя се премахва и по този начин се освобождава лепящата лента. Препоръчвам преди да я сложите под окото, да я залепите за ръката си 2-3 пъти, за да се отнеме част от лепилото. По този начин няма да има дискомфорт при отлепването от крехката околоочна зона.


Shadow Shields правят бариера между окото и кожата под него, като не позволяват цветният прашец да попада върху кожата.

Определено Shadow Shields са страхотен помощник, много по-лесно и чисто се работи с тяхна помощ.

Пластирите са за еднократна употреба. Всяка кутийка съдържа 30 броя. Цената им е 16,50 лв.

Може да си ги поръчате от http://www.angellestyle.com

Вие изпробвали ли сте такъв тип "предпазители"?

* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от Angellestyle. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.6 коментара

 1. Мноооого полезни, обезателно ще си взема :) И аз гримирам лицето преди очите...

  ОтговорИзтриване
 2. Май всички сме така - лице преди очи :) много полезни

  ОтговорИзтриване
 3. А, аз се научих заради това да почвам с очите при по-силен грим, но при експерименти не ми е удобно. Без нанесената база губя представата за целия грим някак :) Полезно ревю! Снимките много добре изграждат представата за продукта. Браво!

  ОтговорИзтриване
 4. Радвам се, че съм била полезна <3

  Аз следвам много странна последователност при гримирането :) Първо крем, база, фдт. После веждите. След това грима на очите. После пудра, контур, руж, хайлайтър. Завършвам с устните :)

  ОтговорИзтриване
 5. Добре, че те има!! Търсех такива от месеци! : )))) Моментално си купувам :)) Благодаря ти <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много се радвам, че съм била полезна :) И аз си взех нова опаковка. Просто са незаменим помощник <3

   Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up