Dior Diorblush 763 Corail Bagatelle ( Dior Trianon Collection Spring 2014 )



След като Ви представих две червила, част от колекцията Dior Trianon за пролет 2014г. (ревюто може да видите ТУК), сега е ред на ружа Diorblush 763 Corail Bagatelle.





Ружът е лимитиран в този си цвят. Върху него има принт с надпис Dior и релефна панделка :) Опаковката е класическата за фирмата синя гланцирана кутийка със сребърен кант и надпис Dior на капачето, придружена с тъмно-син велурен калъф. Diorblush 763 Corail Bagatelle е с големина 7,5 гр. В кутията има и четка, което лично аз намирам за напълно излишно, защото не използвам базовите четки (извинявам се, но не знам как се наричат този тип четки), а и заради нея кутията на ружа е двойно по-голяма. Ако обичате да подновявате грима си през деня, което аз не правя, може да Ви е от полза.




Както вече споделих с Вас - на вълна "корал" съм, така че нямаше как името на цвета и промо-снимките да не привлекат вниманието ми. Освен това нямах руж на Диор и любопитството ми трябваше да бъде задоволено :)




За съжаление цветът на живо не се оказа това, което очаквах. Коралът отново е само като намек, основен и преобладаващ е розовият цвят. 

Финишът на 763 Corail Bagatelle е сатенен. Ружът съдържа ситни шимър частици, но те са много малко, а и част от тях падат при нанасяне. Крайният резултат е много нежен и естествен. Пигментираността на 763 Corail Bagatelle бих определелила като средна.


Малък недостатък е, че при употреба ружът се разпрашва. На следващата снимка ясно се виждат прашинките.


Не бих могла да коментирам трайността, тъй като при мен винаги ружовете се задържат дълго. Правя им много добра база, върху която да стоят :) 


Не съм крайно разочарована, но определено Diorblush 763 Corail Bagatelle не влиза в графа "любими ружове". В личната ми класация много по-напред се нареждат Tom Ford, Chanel и NARS.



2 коментара

Blog Design by Eat Love Make up