Max Factor Max Effects Mini Nail 45 Fantasy Fire




Днес ще Ви представя новия ми любим лак. Лак, в който се влюбих от мига когато видях снимката му за първи път. Няколко месеца по-късно вече е мой и е просто разкошен! Уникален!






Max Factor Max Effects Mini Nail 45 Fantasy Fire - както се разбира и от името, лакът е от серията с мини-лакове на Макс Фактор. Лично аз не съм виждала да се продава в България, моята бройка поръчах от сайта www.superdrug.com. Количеството е много малко наистина - 6 мл. 



Цветът е просто страхотен. Наистина е фантастичен, и огнен, и единствен, и лилав! Дааа, лилав <3 Прекрасно лилаво с безброй златни и ръждиви шимър-частици. Повярвайте ми, на живо е нещо страхотно!

Има само един-единствен минус, но пък този минус е много голям. Невероятно непокривен е! На снимките е на ... внимание... 4! пласта! И пак се вижда при израстналия нокът, че прозира. Голямата непокривност за съжаление означава и бързо хабене на шишенцето. Само след едно лакиране лакът вече е с 1/5 намалял. Жалко наистина, защото цветът за мен е просто незаменим и покъртително прекрасен! 


Въпреки многото пластове съхне много бързо. Трайността при мен също е много добра - за 4 дена само леко са се изтрили върховете, без да се белят.

Харесва ли Ви тази огнена фантазия? Ако някой е засичал този цвят в някой български магазин ще съм много благодарна да сподели къде :)



9 коментара

  1. Великолепен еее!!! Пак ще ме накараш да пускам поръчки :D Ти си една от най-голямите изкусителки за нови и нови харчове :))) Но най-вероятно ще е другият месец, че сега ще е ужас с доставките. Дано го има още януари :)
    Много тъпо, че за пореден път се оказваме лишени от целия асортимент на дадена марка :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Признавам се за виновна :) Ще го има, мисля, че не е LE. И аз ще трябва след време да поръчвам пак, че сигурно за по-малко от 10 лакирания ще му видя дъното :)

      Изтриване
  2. Много красив цвят! Защо всички произведения на лаковото изкуство са в мини размери?

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up