Четки за грим Zoeva


Преди няколко седмици разбрах от Адри, сайтът на Zoeva (https://www.zoeva-shop.de/en/) вече предлага доставка и до България (освен четки, Zoeva предлага и грим продукти, но от тях нямам впечатления). На бързо спретнахме една поръчка и само след няколко дни четките вече бяха при нас (Веси, благодаря :* ).





Цената е много поносима. Четките за очи са между 5 и 6 евро, тези за лице са между 7 и 16 евро. Предлагат се и няколко вида комплекти, съчетаващи различни четки според нуждите и предпочитанията на клиента. Сетовете са между 26 и 88 евро. Цената на доставката до България е 9 евро, като не зависи нито от обем, нито от броя на поръчаните неща.

Като за проба реших да си взема само 3 четки за очи - 223 Petit Eye Blender, 229 Eye Finish и 231 Petit Crease, вече обмислям нова поръчка :) Всяка четка идва в отделен калъф - изчистен, удобен, с цип и абсолютно многофункционален.

231 Petit Crease




223 Petit Eye Blender



229 Eye Finish



Четките освен красиви са и много качествени, типично по немски :). След първото миене само от 231 паднаха косми - точно 2, след което косопадът спря :) Дръжките са удобни и масивни. Определено тези четки ми харесват много повече от Сигма - като ефект, външен вид и цена. На сайтът на Zoeva може да разгледате останалите продукти, както и да прочетете информация всяка четка с какви косми е. 



4 коментара

  1. Много полезна публикация, слагам я в "Любими" за следваща употреба! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Не, изпращат и от Германия, така че независимо от стойността на поръчката няма да отидат на Митница.

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up