Новата Dior Addict It-серия (Dior Addict It-Mascara It-Purple, It-Mono Eyeshadow It-Purple, It-Line It-Purple & It-Blue)



От скоро на българския пазар вече може да намерите новата It линия на Диор. Тя включва:
* It-спирали в лилавото, розово, синьо и черно. Черният цвят не е лимитиран;
* It-очна линия в лилавово, розово, синьо и черно. Черният цвят не е лимитиран;
* It-единични сенки в лилавото, жълто, коралово-розово и черно с блестящи частици. Отново само черният цвят не е лимитиран.


Започвам със сенките. Dior Addict It-Mono Eyeshadow It-Purple е единственият цвят, който си взех. Все пак знаете - обичам лилаво, та нямаше как да ги пропусна. Цветът е много интересен. Лилаво със ситни шимър златно-сини частици. Финишът е сатенен. В кутийката се съдържат 2,2 гр. продукт. Върху капачето има малко огледалце, а получавате и 2 броя апликатори за нанасяне.

Цветът има нужда от напластяване, поне по моите критерии. За по-нежен цвят, разбира се, може да нанесете само веднъж. Но ако си падате по интензивния цвят като мен, ще се наложи да напластите.

Dior Addict It-Mono Eyeshadow It-Purple
Dior Addict It-Mono Eyeshadow It-Purple

Dior Addict It-Lash It-Purple е лилавата спирала от серията. До сега съм я нанасяла както самостоятелно, така и върху бяла база (Dior Maximiser). За съжаление не може да изпъкне добре. Да, вижда се, че съм с цветна спирала, но не така ярко и забележително, както ми се иска. При това се забелязва когато нанеса само нея, без сенки на очите. Ако направя пълен грим и я нанеса, се губи съвсем.

Dior Addict It-Lash It-Purple
Dior Addict It-Lash It-Purple

Четката е силиконова с много на брой и сравнително остри зъбци. Това е малко неприятно при нанасяне, защото се усеща върху чувствителната кожа на очите. Затова като я слягам вече не целя да я поставя от основата, а оцветявам само края на миглите.

Спиралата обещава обем и удължаване. Не забелязвам нито едно от двете. Все пак знаете, спиралите са изключително индивидуален продукт. Това, че при мен не седи добре, не е гаранция, че и на Вас няма да Ви хареса.

Dior Addict It-Lash It-Purple
Dior Addict It-Lash It-Purple
Dior Addict It-Line е очната линия от серията. Аз си взех две - лилава и синя, съответно It-Purple и It-Blue. Очните линии са с отлична пигментация. Постига се наситен цвят с минимално движение.

Dior Addict It-Line
Dior Addict It-Line
Писецът е не е от най-тънките. Линията, която се получава, е сравнително широка. Течността на лилавата очна линия е малко по-гъста. Още от първия ден при мен се усещаше сгъстяване. При вадене на писеца от опаковката, дори се вижда как се "точи".

Dior Addict It-Line It-Purple
Dior Addict It-Line It-Purple нанесена на чиста кожа
Dior Addict It-Line It-Purple
Dior Addict It-Line It-Purple нанесена в пълен грим
Синята е с консистенцията на класическа очна линия. За мен е малко трудна за работа. Просто с нея всяка грешка си личи. И си личи много. Все пак очната линия е с много специфичен, наситен цвят, та грешките се забелязват.

Dior Addict It-Line It-Blue
Dior Addict It-Line It-Blue нанесена на чиста кожа
Dior Addict It-Line It-Blue
Dior Addict It-Line It-Blue нанесена в пълен грим
И двете очни линии са дълготрайни и се отстраняват лесно при дегримиране. Всяка съдържа по 2,5 мл. продукт.

Dior Addict It-Line

Dior Addict It


Въпреки посочените минуси, все пак съм доволна от серията. Добра опция са за добавяне на интересен акцент към грима.

Ако не желаете да давате големи суми за цветни очни линии, напомням, че може да си ги направите и сами. Може да използвате пигмент или сенки за очи в комбинация с Дюралайн (Инглот), Фикс Плюс (МАК), пък защо не и с термална или обикновена вода. 

На Вас харесват ли Ви цветните очни линии и спирали? Какви цветове бихте използва ли?


10 коментара

  1. Както винаги гримът ти е страхотен. Много ми хареса лилавата очна линия, но бая минуси забелязах. Нещо не са се постарали много :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много. Да, определено серията не "блести" с качества, но поне е интересна :)

      Изтриване
  2. Страхотни цветове, аз обичам шарено :). Подобен цвят очна линия имам, но гел (на MakeupGeek). Цветните спирали също са ми слабост. Едно време имах една лилава на GOSH, толкова я обичах, но свъши и никога повече не я открих :( И аз забелязвам,че цветните спирали малко по-трудно се "виждат" на фона на грима. Моите две алтернативи са, или да нанеса много светъл цвят на клепача (шампанско, бяло, бебешко розово/синьо, резедаво зелено) и тогава цветът на спиралата извъква повече, или я само да долните мигли като акцент. Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхотни неща чета за продуктите на MUG.
      И аз така ще я носа - на "голо" око, поне да има някакъв акцент.

      Изтриване
    2. И наистина са им страхотни продуктите! Сенките, пигментите, гел очните линии (моята вече цяла година е отваряна и затваряна и няма помен от изсъхване)..само новите им ружове не съм пробвала, но ме сърби много хаха

      Изтриване
    3. Направих вече една поръчка от MUG :) Ще споделя впечатления след по-продължително ползване. Взех и една четка за проба и вече съм абсолютно влюбена в нея <3

      Изтриване
  3. Мисля, че всяка жена има нужда от добра гел очна линия в черно и всичко останало е добри сенки за очи+Duraline. Най-безотказната комбинация :)
    Определено очаквах повече от гледна точка на качеството за толкова High-End грим.
    Благодаря за ревюто и гримът ти е супер, какво винаги :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Все отлагах купуването на Дюралайн, но мисля скоро да поправя това :)

      Изтриване
  4. Обожавам го този цвят. А и разчупването да си малко извън стандарта със спиралата или очната линия си е доста приятно. Особено ако не нанасяш цялостен грим, както си забелязала, а е просто лек детайл към визията. Начина на Mariam ми харесва - лилавото ще контрастира със светли сенки и ще си личи доста повече.
    Супер ревю, мерси много!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм била полезна :)

      Аз много рядко съм с нюд грим, но заради тази серия ще се наложи да започна по-често така да се гримирам :)

      Изтриване

Blog Design by Eat Love Make up