Chanel Illusion D'Ombre 96 Utopia & 97 New Moon ( Chanel Reflets d'Été de Chanel Collection Summer 2014 )



Следващите (и последни) продукти от лятната колекция на Шанел Reflets d'Été de Chanel, които ще Ви представя, са сенките Illusion D'Ombre 96 Utopia и Illusion D'Ombre 97 New Moon.




Няколко общи думи за т. нар. "бурканчета". 

Сенките от серията Illusion D'Ombre са с много интересна текстура. Не са класическите кремообразни сенки, които характерно се предлагат в бурканчета. Illusion D'Ombre имат пухкава, мусообразна текстура. При допир с пръст или четка, на повърхността им остава отпечатък. Текстурата им се променя с времето, като леко се сгъстява, но въпреки това сенките продължават да са годни за употреба.


Всяко бурканче е в компект и с малка четка. Лично на мен не ми е удобна, но знам, че много хора използват именно нея за нанасяне на Illusion D'Ombre. Бурканчетата съдържат 4 гр. продукт и са на цена 60 лв.

Chanel Illusion D'Ombre 96 Utopia
Chanel Illusion D'Ombre 96 Utopia
Illusion D'Ombre 96 Utopia е прекрасна люлякова сянка с фин блясък. Може да се нанася както като съвсем лек воал (като по този начин седи по-скоро нежно розова) или да се напласти, като по този начин лилавият отенък изпъква повече. Цветът е лимитиран.

Chanel Illusion D'Ombre 97 New Moon
Chanel Illusion D'Ombre 97 New Moon
Illusion D'Ombre 97 New Moon е много интересен тъмен медено-кафяв цвят, наситен с блестящи частици. Определено този цвят лично на мен ми харесва повече. Много по-интересен и уникален е от Utopia. Дори и нанесен само като воал, цветът е забележителен и искрящ. Illusion D'Ombre 97 New Moon е лимитиран цвят.

Изключително доволна съм от тези сенки. Цветовете са бляскави, прекрасни за летните месеци. Трайността е страхотна. Без проблем без база издържат по 8 часа, а с база - докато ги махнете.

Цветовете са доста трудни за улавяне с фотоапарат. Затова ще сложа повече снимки, надявам се да Ви помогна за придобиване на представа. Все пак съм длъжна да кажа - на живо цветовете са много по-красиви :) Очаквайте скоро и гримове с тях.

Chanel Illusion D'Ombre 96 Utopia & 97 New Moon

Chanel Illusion D'Ombre 96 Utopia & 97 New Moon

Chanel Illusion D'Ombre 96 Utopia & 97 New Moon

Chanel Illusion D'Ombre 96 Utopia & 97 New Moon



5 коментара

  1. Разкошен блясък и текстура, вторият цвят наистина е много по-забележим и красив. Ще очакваме грим с тях :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, Ел как ме изкушаваш... New Moon ме привлича неустоимо, но като знам, че изхвърлих почти неизползвани Ebloui от същата серия, които са толкова близки като цвят... Имах чувството, че изсъхнаха за броени седмици, а когато буквално се отделиха от бурканчето, толкова им се ядосах, че заминаха директно към боклука. Но ще помисля още малко и ако не се изчерпат до месец, сигурно поне ще ги пробвам.

    ОтговорИзтриване
  3. Супер ревю . Някои от моите сенки също се отделиха от бурканчето, но продължавам да си ги ползвам ( разбира се и мен ме хвана яд, но стават) . И определено New Moon е с много завидна трайност от старите сенки. Реших един път ей така да пробвам без база и те не мръднаха до вечерта от 7 и нещо сутринта .

    ОтговорИзтриване
  4. Радвам се, че Ви харесва ревюто <3

    Аз, освен тези два цвята, имам само още едно бурканче. Не помня обаче как се казва. Та, ползвала съм го може би 3 пъти. Купих го преди година, година и малко. Консистенцията му вече не е така "пухкава", но пък не се е събрало или отлепило от стените. Може би защото не е имало толкова достъп до въздух? Нямам представа. Все пак се надявам формулата на тази да е подобрена.

    ОтговорИзтриване
  5. Много са хубави, честити!
    Аз взех първо Мираж, но после не устоях и взех и New Moon. И двата нося обаче върху други сенки а не самостоятелно според цвета на сенките които ползвам отдолу. New Moon много добре седи върху по тъмно кафяви цветове, а Мираж седи феноменано нанесен върху сянката Smog от Naked 1.

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up