Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Palette/Compact (Tom Ford Summer 2014 Collection)


Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Compact

Дори не знам какво да напиша в тази публикация. В главата ми са само разни "Ааааааааааааа", "Лелеееее", "Не е истина". Няколко пъти с почти истеричен глас виках половинката "Ела да видиш, просто ела да видиш. Какво мислиш, а? Не е ли жестоко?". Мда, тази палитра ме развълнува особено много.




Но нека все пак напиша и нещо по-смислено. Преди може би 2 седмици в интернет-пространството се появиха информация и първи промо-снимки на новата лятна колекция на Том Форд. Tom Ford Summer 2014 Collection включва палитра с 3 цвята сенки, бронзър и руж, течен хайлайтър/илюминатор и 2 червила. В мига, в който видях снимките бях сигурна, че искам палитрата. 

Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Compact

Отварям една малка скоба, за да обясня за хората, които не ме познават, че съм луда на тема козметика. Което си е работа на пълен работен ден и започва в 8 часа сутринта, понякога и по-рано, с щателна проверка на всички известни ми сайтове за козметика. Проверката цели да установи какво ново има в он-лайн магазините. Проверката се извършва всеки ден! Затварям скобата.

Tom Ford Eye And Cheek Compact

Та при петъчната ми такава проверка установих, че лятната колекция на Том Форд е вече налична във Великобритания. Трябваха ми секунди, за да поръчам. Да, бърза съм :)

И ето, че това уникално бижу е вече в треперещите ми от вълнение ръце.

Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Compact
Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Palette/Compact
Не бих нарекла този пост "ревю". Не е такова, няма как за толкова кратко време да имам особени впечатления. По-скоро е "представяне" с моите начални и наистина първосигнални впечатления. Разбира се, ако те се променят с времето, ако успея да направя по-хубави "суочoве", ако успея да снимам добре грим, направен с нея - ще подновя тази публикация или ще направя нова. 

Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Compact
Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Palette/Compact

Стига вече разтягане на локуми. Представям Ви Палитрата, да, с главно П - Tom Ford Eye And Cheek Palette.

Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Compact
Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Palette/Compact

Tom Ford Eye And Cheek Palette съдържа 3 цвята сенки, един руж и един бронзър. Общото количество на продуктите е 13,5 гр., не мога да намеря информация на количеството по отделно за всеки продукт.

Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Compact
Tom Ford Eye And Cheek Palette/Compact

Tom Ford Eye And Cheek Compact


Ружът е идеалната комбинация между розово, прасковено и коралово, а за да е всичко още по-прекрасно - съдържа и много ситен златен шимър. Първоначално предполагах, че цветът ще е същият като ружа от редовната колекция на дизайнера Love Lust (за който също приготвям ревю). Нямат общо обаче. Е, освен, че и двата са прекрасни. 

Tom Ford Eye And Cheek Compact

Бронзърът е ФЕНОМЕНАЛЕН. Всъщност всички продукти в палитрата са или уникални, или феноменални. Няма някой, който да е просто страхотен. Та бронзърът аз бих нарекла по-скоро руж, скинфиниш, дори хайлайтър, защо не и сенки. Цветът е златен пясък, цветът е течно злато, цветът е слънце по време на залез. Цветът е просто страхотен!

Tom Ford Eye And Cheek Compact


А сега малко за сенките. Първият цвят, който изпробвах беше кобалтовото синьо. Точно в този момент започнах да крещя на половинката "Виж! Виж!" (не му е лесно с мен).

Tom Ford Eye And Cheek Compact

Все едно бях потопола пръст в мастилница. Имам .... не знам колко сенки, не знам на колко марки. По-пигментиран цвят никога, НИКОГА не съм виждала или докосвала. Колкото и нескромно да звучи ще Ви кажа, че не е лесно да бъда изненадана с козметичен продукт. А тук останах изненадана и безмълвна. Гарантирам Ви, че на снимките не е хваната и 1/10 от красотата или пигмента на всички продукти в палитрата (което говори лошо за мен като "фотограф", но поне съм честна).

Tom Ford Eye And Cheek Compact


Та за сенките... Tom Ford Eye And Cheek Palette съдържа три цвята сенки - кобалтово синьо, тоуп-кафяво и блестящо бежаво.

Tom Ford Eye And Cheek Compact

Първият цвят е най-красивото синьо, което съм виждала. А аз НЕ обичам сини цветове. Невероятно пигментирано и наситено. Финишът е сатенен. Консистенцията на сенките е сравнително "мазна", фино смляни са и не се разпрашват.

Вторият цвят е тоуп-кафяво. В палитрата има сива основа, нанесен на кожа е по-скоро кафява. Отново невероятен и наситен пигмент. Същата формула като синия цвят.

Третият цвят е по-различен от предните два. Консистенцията му е малко по-суха. Представлява по-скоро ефект, отколкото цвят. Дори и с наслагване не се получава плътен цвят, а по-скоро много блестящ мокър ефект. Според мен може да служи и като воал върху основните два цвята. На следващата снимка съм нанесла от него върху долната половина на основните цветове. Суочовете са направени върху чиста кожа, без база, крем, фдт или нещо друго, което би помогнало цветовете да бъдат по-ярки.

Tom Ford Eye And Cheek Compact

Няколко думи за опаковката. И тя е феноменална :) Мдааааа, всичко в тази палитра ми харесва! Опаковката е масивна кутия, с облицовка в цвят слонова кост и златен кант от страни. Кутийката е наистина много голяма - 11см. х 11см. Вътре в палитрата освен 5-те продукта има и голямо огледало. Палитрата се затваря с магнит. Както е характерно за продуктите от този клас Tom Ford Eye And Cheek Palette идва с велурен калъф. Ако имам някаква забележка към г-н Том Форд, то тя е точно относно този велурен калъф. Просто не е така хубав и качествен както на други марки като Chanel, Dior, Burberry. При продуктите на Том Форд калъфчето е някак прекалено тънко и се мачка лесно, губи формата си. Just sayin'!

Tom Ford Eye And Cheek Compact

Като за финал - тази палитра съдържа в себе си лятото. Всичко в нея е слънчето и морско. Цветовете са подбрани идеално, а качеството оправдава цената. Надявам се и в процеса на по-дълго ползване впечатленията ми да останат същите.

Tom Ford Eye And Cheek Compact
Tom Ford Unabashed Eye And Cheek Palette/Compact


Благодаря Ви, че изчетохте дългия ми и странен пост :)



21 коментара

  1. Наистина е СТРАХОТНА :))))
    Благодаря ти за чудесното представяне, успях да усетя вълнението ти, и което е по-лошо, че нямам търпение да я притежавам и аз :D

    ОтговорИзтриване
  2. Aмчи как няма да истерясаш! Аз само по снимките истерясах :)))))))))))))))))) Уникално добре изглежда тази палитра <3 И бронзърът наистина изглежда феноменално, чак ми се иска да започна да ползвам такива продукти!
    Със здраве и мноооооого кеф да си я ползваш, Ел :) И гримчета да покажеш с нея хихихи

    ОтговорИзтриване
  3. Синьото е наистина жестоко,ще и хвърля един поглед в като ходя в Ринашенте :)

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна палитра и чудесно ревю - емоционално и зареждащо!
    С нетърпение чакам да покажеш грим с нея, а за фотографскиоте си умения не си права - снимките ти винаги са хубави!
    пп имам нужда от няколко глави на раменете с по няколко чифта очи на всяка - да ги гримирам на воля! :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Eli, страхотия.... съвсем скоро ще се предам и ще си взема нещо на Том Форд :)))))

    ОтговорИзтриване
  6. Ах, Ел, колко се развълнувах и аз. Радвам се заедно с теб. Честита!!! Прекрасна е, наистина прекрасна. И огромна - това беше първото нещо, което ме впечатли, когато видях видео-ревю на палитрата. Пожелавам ти да я използваш със същото това вдъхновение, вълнение и радост всеки ден и да не й се насищаш.

    А ако г-н Том Форд направи "грешката" да пусне бронзъра и ружа в отделна палитра или като отделни продукти, със сигурност и аз няма да им устоя :)

    ОтговорИзтриване
  7. Направо ми повдигна настроението :) Едва ли някога ще се охарча толкова за козметичен продукт, но поне й се нарадвах на снимки <3 Жестока е и нямам търпение да направиш грим с нея!

    ОтговорИзтриване
  8. Аууу, наистина феноменална палитра. Честито Ел и ще очаквам скоро да я сефтосаш и на очите :)))

    ОтговорИзтриване
  9. Уникален бронзант <3 Очите ми останаха в тази снимка и изобщо цялото ревю е страхотно! ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Останах безмълвна гледайки снимките и просто мога да си представя какво е усещането да имаш палитрата в ръцете си. След като се опомних мига да кажа само едно - КРАСОТА!

    ОтговорИзтриване
  11. Оле,красота и пак красота! Със здраве и кеф си я използвай! И очакваме да видим гримове с нея. :))

    ОтговорИзтриване
  12. За първи път те виждам да се прехласнеш така по козметичен продукт:) Палитрата е страхотна, честито! Направи моля те грим с нея, цветовете са много интересни и обещаващи много красиво изпълнение. Завиждам ти, не съвсем благородно:)

    ОтговорИзтриване
  13. На ружовете устоях, но тази красота не съм сигурна, че ще я подмина :)))
    Страхотно ревю, Ел :)

    ОтговорИзтриване
  14. Личи си, че е голяма красота. Останах безмълвна от снимките ;) Да ти е честита!

    ОтговорИзтриване
  15. Останах безмълвна и аз! На снимки е мега-гига-хипер прекрасна, представям си как е на живо! :)

    ОтговорИзтриване
  16. Бронзъра е феноменален!!! И опаковката, и снимките. С удоволствие и ентусиазъм да си я ползваш :)

    ОтговорИзтриване
  17. Много вълнуващо ревю, удоволствие беше да го изчета цялото - особено, заради емоционалния заряд, който носи :)

    ОтговорИзтриване
  18. Не е истина, колко много ми хареса поста ти :-) Направо е уникална тази палитра .... само да прежаля сумата и поръчвам. Ползвай я със много удоволствие, и показвах гримове с нея .

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря Ви много на всички! Наистина много ме грабна тази палитра и явно се усеща и по поста, въпреки, че го редактирах малко, за да не е толкова първичен :)

    Ползвам палитрата вече редовно. Всеки цвят е страхотен <3

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up