Нови придобивки





* Yves Saint Laurent Rouge Volupté Plasir-Éclat Confort 32 Corail Jalouse

* Yves Saint Laurent Rouge Volupté Plasir-Éclat Confort 33 Rose Neillia

* Yves Saint Laurent Rouge Volupté Plasir-Éclat Confort 34 Rose Asarine

Тези три червила са част от пролетната колекция грим на Yves Saint Laurent. Принципно колекцията включва 4 цвята Rouge Volupté, като четвъртият си взех преди няколко седмици. Според първоначалната информация за колекцията червилата трябваше да са от серията Rouge Volupté Shine и да са съответно с номерация от 20 до 23. Това обаче не е вярно. Всъщност номерацията им е от 31 до 34, а видът e новият за мен (не съм сигурна дали е нов като цяло за фирмата) Volupté Plasir-Éclat Confort (Silky-Sensual Radiant Lipstick). Така че ако искате да си ги поръчате примерно от някой сайт знайте, че става дума за едно и също нещо.


* Tom Ford Cheek Brush - от много време заглеждах четките на Том Форд. Избягвах ги заради цената. Дори и сега си мисля, че тази четката трябва да е феноменална, за да оправдае поне малко парите, които дадох за нея. Е, скоро ще започна да я използвам и ще Ви информирам как се справя :)


* By Terry Cover Expert - както съм споделяла не един или два пъти - обичам да експериментирам. Обичам да търся най-доброто, да пробвам нови и нови неща. Любовта и предаността ми към фон дьо тен-а на Estée Lauder Double Wear са известни. Това не означава обаче, че съм спряла да разглеждам пазара за нов фон дьо тен. Така след малко четене на блогове научих за фдт-а на By Terry Cover Expert. Не бях пробвала нищо на марката, затова ми беше и още по-любопитно. Е, DW остава на първо място в моята класация, но и този не е въобще лош. Скоро ще Ви разкажа малко по-подробно за него.


* Tom Ford Cheek Color Love Lust - още един продукт, който нямам търпение да пробвам. Леле, колко ревюта вече трябва да правя.


* Dior Rouge Dior Rose Crinoline - част от пролетната колекция Trianon на Диор за 2014 година.


* Shu Uemura Eyelash Curler - един много странен и нетипичен за мен уред :) Това е може би най-хвалената миглоизвивачка на света :) Е, за сега първо трябва да се науча как се използва и чак след това ще придобивам истински впечатления :)


* NARS Light Reflecting pressed setting powder - отзивите за тази пудра са страхотни. Това, което от снимката не се вижда е, че пудрата има блестящи частици. Противно на очакванията обаче, тя матира. Много интересен продукт, който също нямам търпение скоро да започна да тествам.



15 коментара

  1. Красиви! ♥
    най-любопитна съм за отзиви от четката на ТФ и за пудрата на Нарс
    четката ще продължа да я гледам на картинка, но тази пудра или прахообразната им, ме интересуват наистина; бих се радвала и да я сравниш с някой намиращ се на нашия пазар продукт

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искам да понося още пудрата и ще й отделя специално внимание :)

      Изтриване
  2. И аз искам отзиви за пудрата на Нарс, а тази четка на Том Форд наистина трябва да е феноменална, върти ми се из главата някаква цена от над 60 евро?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четката още ме е страх да я докосна :D Пудрата е изключително интересна.

      Изтриване
  3. И аз сега така се чудя дали да не си поръчам червило на YSL.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен това са най-прекрасните червила. И този вариант, както и Шайн версията.

      Изтриване
  4. Страхотни неща, но очите ми останаха в червилата на YSL, уникални! <3

    ОтговорИзтриване
  5. Много силен пазар този път, много! Видях няколко дълго обмисляни и от мен покупки - четката и ружът на Том Форд и новите червила на YSL. Очаквам с нетърпение отзиви и за трите неща и искам да помоля за суочове на червилата за тези от нас, които ще поръчват насляпо :) Мила

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Един от най-хубавите пазари за мен :) Възможно най-скоро ще пиша за продуктите. Първи са червилата на YSL.

      Изтриване
  6. Хей Ел, би ли споделила от къде пазаруваш продуктите на Нарс? Шанел-ските предполагам от Сефора? :) Благодаря, тонове :) Страхотен блог! Поздрави, Цвети

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,
      Нарс може да се купи от доста места он-лайн:
      - http://www.hqhair.com/health-beauty/brands/nars.list
      - http://www.houseoffraser.co.uk/Nars+Cosmetics/BRAND_NARS%20COSMETICS,default,sc.html?fromBrand=Nars%20Cosmetics
      - http://www.kissandmakeupny.com/nars1.html
      - http://www.selfridges.com/en/Beauty/Brand-rooms/Brands/NARS/?llc=dn&departmentId=19353&brandname=NARS
      - http://www.narscosmetics.co.uk

      Шанел купувам от Сефора и от Бутик Престиж.

      Благодаря :)

      Изтриване
  7. Привет, би ли споделила от къде си поръча миглоизвивачката?

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up