Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 31 & 32



Липсата на всякакви публикации от моя страна не е заради мързел (или поне не официално), а поради технически причини. Или по-точно казано - типично лятно, правим ремонт вкъщи. Което за съжаление означава, че в момента нямам кът за снимане, а и честно казано дори и не знам къде седеят повечето ми продукти, които чакат за своята "фотосесия". Затова се ровя из компютъра и търся приготвени на 100%, или поне почти толкова, публикации, с които да се отчитам докато нещата се нормализират a.k.a ремонтът свърши.




Състав


Споделяла съм многократно с Вас, че серията на Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine ми е безкрайно любима. Харесвам гилзите, харесвам цветовете, плодовият аромат на самото червило, нежната текстура и усещането върху устните. Почти всички червила от серията съм си поръчвала от www.feelunique.com и затова не мога да Ви кажа каква е цената им в България. В сайта са по 25-26 британски лири, като често има и намаления.

Конкретно цветовете 31 и 32 дори не знам вече от колекция ли са, лимитирани ли са, редовни ли са. Малко съм им загубила дирите, тъй като ги купих преди доста месеци и не помня какъв им беше случаят ;)



И двата цвята харесвам много и нося с удоволствие. Свежи и летни са, а в допълнение и самата им формула е страхотна (ако не търсите трайност на цвета от над 3-4 часа).




Разбира се номер 31 ми е малко по-любим, защото е по-лесен за носене. Още трудно свиквам акцентът в грима ми да е към устните и носенето на ярки червила не ми е в комфортната зона.

А Вие на какви цветове залагате през топлите месеци?





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up